Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Klasika z dob, kdy byla v komediích notná dávka sentimentu povinností. Dnes jsou komedie tvrdší, cyničtější...prostě jiné a navíc se jich v posledních letech nijak moc neurodilo(dobrých), takže pokud jsou tyto starší kousky servírovány v umírněném množství, je to takové milé... . Nemá cenu nimrat se v kvalitách scénáře, nebo režie, protože komedie devadesátých let...to je žánr sám o sobě. Co by jste vlastně chtěli, když je zápletka ve stylu: bohatá kráva ztratí paměť, chlápek ji namluví, že je jeho manželka...kráva dostane lekci, pak chlápek dostane lekci a všichni okolo dostanou lekci a nakonec... . Přesto to ve své čiré primitivnosti funguje a náladu to nepokazí. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě skvělý. Jako malá jsem to párkrát viděla v televizi a nikdy jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje ten film, kde byla ta namyšlená ženská, která potom vypadla z lodi a ztratila paměť. Je to geniální, takových filmů by mělo být o hodně víc, měl by jimi být přeplněný internet, aby se lidé měli na co dívat, jelikož tohle mně prostě baví. Je to vtipné, zábavné, rodinné, romantické, má to nápad a má to hlavu i patu. Bravo. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, ale o to více pak svižná, zábavná a hlavně nádherně pohodová romantická komedie o napravené a vyléčené zbohatlické slečince, i když s trochu nepravděpodobným scénářem (nemocnice, odvedení úplně cizího člověka atd.). Dobré herecké výkony v hlavních rolí, včetně těch malých spratků. Asi nejlepší komedie krásné a šarmantní Goldie Hawn, to bez pochyb. To píše:-)! Tedy to pivo:-) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi sentimentální hollywoodská romantická komedie o tom, co je v životě skutečně důležité. Film je cílen na typického amerického diváka tak silně, že ty správné americké hodnoty zastává jako z udělání právě rodinka vidláků z nejzastrčenějšího amerického zapadákova. Za vlasy přitažený, leč ve výsledku velmi milý snímek... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické +3* nedávno jsem po letech zkouknul osmdesátkovou klasiku Přes palubu a překvapilo mě, že byl natočen remake a tak jsem neodolal, abych tyto dva kousky neporovnal. Původní verze se nezapře svou originalitou a kvalitními hereckými výkony Goldie Hawn a Kurt Russella. Nostalgie je silnější než naivní hollywoodský příběh, ale co by člověk chtěl od romantické komedie a kdysi by to byly jasné 4 hvězdičky - dnes jen silnější tři. Remake chtěli autoři osvěžit přece jen nějakou změnou, a tak vyměnily hlavní role aspoň genderově, a tím pádem se to projevilo i na vedlejších postavách. Neříkám, že bych se nebavil, ale vliv původní verze je cítit a tentokrát to působilo ještě víc naivněji. Tři hvězdičky dát nechci, abych rozlišil kvalitativně oba filmy, ale i moje 2 silnější hvězdičky jsou ještě slušné hodnocení. Jestli se Vám bude líbit víc to a nebo ono, bude záležet jen na Vás, ale pobavit by mohly obojí. pokud si chcete u filmu odpočinout po náročném dni a přijít na jiné myšlenky. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)
  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama