Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná rodinná komedie, která slouží jako taková pohodová oddechovka. Chemie mezi dvojicí funguje, vtípky celkem taky, není potřeba nad ničím moc přemýšlet a prostě se jen dívat. Děcka jsou taky dobře vybraný, takoví správní zlobiví smraďoši, takže ani tady není prostor na nudu. Za mě nadprůměrná pohodička. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vo svojom žánri jednoduchých romantických snímkov taká celkom príjemná a čestná výnimka, na ktorú sa dá raz za čas pozrieť aj opakovane, ktorá - hoci je trochu dlhšia - nemá hluché a k zívaniu nútiace miesta. Je to také milé, vtipné, s celkom fajn humorom. Proti Goldie Hawn nič nemám, vo svojej mladosti bola krásna, ale zdá sa mi, že jej úlohy sú veľmi často o ničom (Vojačka Benjaminová), tentoraz je ale prirodzená a sympatická ako v postave rozmaznanej paničky Joanny, tak aj ako správna matka Annie. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický Garry Marshall, který se chce zalíbit publiku. No dobře, ale v téhle fázi své tvorby ho ještě chtěl i pobavit, což mu vyšlo, hlavně díky skvělé chemii mezi Russellem a Hawn, kteří si prostě sedli už od roku 1983 a tady jen ukázali, že jejich partnerství je pevné a také zábavné. Dobrá a vtipná dvojice. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jena z najvydarenejších romantických komédií. Asi najmä preto, že je vyslovene bláznivá až slapsticková a nikdy sa netvári, že by chcela v niečom zodpovedať realite. Postavy sú paradoxne tak nejak správne jednorozmerné, ale sú veľmi aktívne, čo je veľký klad. Všetko je prehnané, maximálne nereálne a absolútne mimo. Pokiaľ ste ale suchári a chcete riešiť logiku, tak sa filmu rozhodne vyhnite. Tvorcovia majú ten správny nahľad a ešte mi nedá nepodotknúť, že Marshall nakrútil o tri roky neskôr síce slávnejšiu romanťárnu, ale úplne odlišnú. Mne je sympatickejšie padanie cez palubu ako kúpanie sa vo vani s walkmanom. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zcela otřelý nápad z mnoha jiných komedií zde probíhá formou amnézie hlavní postavy, která zapomene, že je bohatá fuchtle a stane se vzornou manželkou jiného muže. Z plánované pomsty truhláře, který nedostal zaplaceno, stane se láska a ro mantika je na světě. Poměrně jednoduchý námět je skvěle rozepsán po stránce dialogů i vedlejších rolí. Výsledkem je nenáročná avšak poctivá zábava. Vzhledem k tomu, že filmová klišé let osmdesátých se dnes už neužívají, působí film svěže a ještě nápaditěji než v době svého vzniku. 85% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Dean (Kurt Russell) Annie (Goldie Hawn) na oslavě jejích narozenin tvrdí, že je jí 29 let. To by ale znamenalo, že prvního syna, kterému je 13, porodila v 16 letech. (ter.s)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama