Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká filmová komedie o lásce, penězích a ztrátě paměti. Joanna Staytonová cestuje se svým manželem Grantem na luxusní jachtě. Ačkoli je bohatá, bez jakýchkoli zábran připraví mladého truhláře Deana o jeho zaslouženou odměnu za odvedenou práci. Příležitost k pomstě se Deanovi naskytne velmi brzy. Joanna spadne v noci přes palubu luxusní jachty a ze šoku ztratí paměť. Její manžel ji opustí. Dean Joannu přesvědčí, že on je jejím manželem a přivede ji do svého poněkud zchátralého domova... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi sentimentální hollywoodská romantická komedie o tom, co je v životě skutečně důležité. Film je cílen na typického amerického diváka tak silně, že ty správné americké hodnoty zastává jako z udělání právě rodinka vidláků z nejzastrčenějšího amerického zapadákova. Za vlasy přitažený, leč ve výsledku velmi milý snímek... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vydařená romantická komedie, která se mi velice dlouho vyhýbala a kterou jsem poprvé viděl až 22 let po jejím vzniku. Ale ač už od natočení tohoto filmu uplynul takový dlouhý čas (film byl vlastně natočen v roce, kdy jsem se narodil), tak přesto mi připadá velice dobře natočený a rozhodně patří k tomu lepšímu, co lze na poli romantických komedií vidět. Přitom celé to vlastně začíná úžasně jednoduše, kdy se tesař chce pomstít namyšlené dámičce, a tak poté, co právě tato žena ztratí paměť, jí přivede k sobě domů a namluví jí, že je jeho ženou a matkou jeho čtyř synů. To je prostě úžasný začátek celého filmu a rozhodně musím konstatovat, že z námětu se povedlo vytřískat maximum a film snad ani nemohl být lepší. Samozřejmě s kýčovitým koncem jsem počítal, a skutečně jsem nebyl zklamán, ale jinak je to vtipná a originální romantická komedie, která si rozhodně zaslouží pozornost. V hlavních rolích excelují Kurt Russell a Goldie Hawn a dost dobře jim přizvukují sympatičtí představitelé dětských rolí. A velice zaujal i filmový manžel Goldie Hawn, který jí nechal v blázinci a užíval si s krásnými ženami, to byla docela sranda. Takže já jsem spokojený a uděluji filmu nadprůměrné čtyři hvězdičky. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Komedie přímo srdcová, s "maminkou", která dělala bábába a uřízla panákovi hlavu s nehty plnými muších mrtvolek a pořád se stejně tupým výrazem z fotek hledící...aneb kterak chudý truhlář Kurt Russell napravil nechutně bohatou krávu - pardon dámu - Goldie Hawn !!! :) Jo a od prvního shlédnutí snad denně po návratu z práce domů se nezapomenu zeptat dětí, cože to dělala po celý den naše máma! -:) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatická komedie, která si dokáže nejednoho diváka získat už samotnou myšlenkou, kdy bohatá rozmazlená panička ztratí paměť a truhláře napadne se ji pomstít takovým malým vtípkem... Samotný film pak přináší nejednu vtipnou scénku nebo dialog, ale celkově vzato to tak úžasná zábava není. K tomu stačí ještě přičíst můj neobdiv k Goldie Hawn a slušná komedie je na světě:). ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Hlavní dvojka si "rozuměla" už od první chvíle, asi i kvůli toho, že Russell s Hawn už spolu nějakou dobu žili na společné hromádce. Především Hawn dokázala zahrát svou roli perfektně. Příběh možná trochu předvídatelný ale na druhou stranu poutavý. Romantika jak má být. Spolu s Pretty Woman nejlepší filmy od Marshalla. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Související novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (více)

Reklama

Reklama