Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý a úspěšný byznysmen Edward Lewis přijíždí do Los Angeles uzavřít další z velkých obchodů. Cestou z nudného večírku zabloudí. Když zastaví, aby se zeptal na cestu, vnutí se mu do auta mladá prostitutka Vivian Wardová. Ukáže mu cestu a netají se nadšením nad vozem, který si Edward půjčil od svého právníka Phila. Dívka ho zaujme, pozve ji do svého apartmá v luxusním hotelu a nabídne jí tři sta dolarů za celou noc. Pak se dá do práce, zatímco dívka se dívá na televizi. Je okouzlen její bezprostředností, a přestože to neměl v úmyslu, nakonec se s ní vyspí. Když mu druhý den Phil připomene večeři, na kterou by měl jít s doprovodem, rozhodne se najmout Vivian na celý týden a požádá ji, aby si koupila večerní šaty. V luxusních obchodech ji odmítnou obsloužit, a když se vrátí, zastaví ji ředitel hotelu. Vzhledem k tomu, že je Edward jedním z nejváženějších hostů hotelu, ji nevyhodí, ale dokonce jí pomůže s koupí šatů a dá jí lekci stolování. Edward je šokován proměnou Vivian v dámu. Přestože měl vztah Vivian a Edwarda původně zůstat v rovině obchodně-sexuální, rodí se mezi nimi pouto, pod jehož vlivem se oba začínají měnit a hledat nové životní cíle. (TV Nova)

(více)

Galerie (66)

Související novinky

ČSFD Award pro Jamese Newtona Howarda

ČSFD Award pro Jamese Newtona Howarda

04.04.2017

Přední skladatel instrumentální filmové hudby James Newton Howard obdržel v neděli 2. dubna z rukou Martina Pomothyho "ČSFD Award" za "Oblíbeného skladatele dobrodružných soundtracků". Průlomovým… (více)

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama