Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Tom Hanks mě tu tak bavil, že prostě musím hodnotit hodně vysoko. Ale není to jen tím, jak byl skvělý, je to i tím, jak je celý příběh zaměřený, jak dovede propojit dětský a dospělý svět a jak ukazuje, že ta krása je v tom dětském. Je, akorát my se musíme naučit žít s tím, že děti prostě už nikdy nebudeme, ať chceme, jak moc chceme. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když je člověk malý, popadne ho občas touha stát se velkým a když už je velký, ještě častěji si přeje dětství vrátit. Z toho plyne jediné - nespěchejte s tím být dospělý, není o co stát a nejhorší na tom je, že když to člověk pozná, nedá se už nic dělat.. Cumílek T.Hanks zdárně potrénoval na budoucí roli pingpongového hráče, co rád běhá po Americe a vykládá teskné příběhy na autobusové zastávce, nicméně v dramatických rovinách se mi paušálně zdá mnohem pevnější v kramflecích. Při vzpomínce na scénu, kdy ho čeká kolegyně s nabídkou kvalitního sexu na dolním patře palandy mě tak napadlo, že spousta současných třináctiletých chlapců by místo nedůvtipného skoku na palandu horní rovnou přistoupila k věci.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z tech Hanksovo ranejch komedii je tahle asi moje nejoblibenejsi, ale precejen film drobet zestarnul a kdyz jsem ho ted po case videl, uz jsem se zas tak moc nebavil. Nejvetsi problem je totiz v delce, minimalne o takovejch 20 minut by sel zkratit, hlavne protahovanej konec. Jinak pribeh je zajimavej, je to fakt film pro celou rodinu, Hanks hraje perfektne a ze to je dospele vypadajici kluk mu clovek veri celou dobu. Obcas je film dojemnej, obcas je to naopak slusna sranda, ale nikdy to nezklouzne do nejaky trapnosti. Slusny 4*. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

[5/10] (Fox, Gracie) (Barevný /// Produkce: James L. Brooks, Robert Greenhut /// Scénář: Gary Ross, Anne Spielberg /// Kamera: Barry Sonnenfeld /// Hudba: Howard Shore /// Nominace na Oscara: Gary Ross, Anne Spielberg (scénář), Tom Hanks (herec)) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé sledovat jak dušičku nádherné Elizabeth Perkins přímo pohladí každý pohled na mladíka, který nedisponuje obvyklým arzenálem cynismu a vypočítavosti dospělého muže. Tyto vlastnosti pak je nucena odložit i ona sama a vzniká tak prostor pro romantiku jež působí překvapivě skutečně romanticky a ne jak to u romantického žánru bývá, že nudně opisujíc několik stále stejných vzorců chování pro milostnou dvojici. Hanks měl spoustu prostoru potěšit diváka svou dětskou bezprostředností a využil ho naplno. 80% ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama