Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beverly Donofriová vyrůstá v šedesátých letech na malém městě a jakmile se jí přiblíží puberta, zajímají ji především kluci. Společně s přítelkyněmi vyrazí na večírek, kde se pokusí upoutat pozornost místní fotbalové hvězdy, do níž je beznadějně zamilovaná. Chlapec ji však znemožní a Beverly se ze smutku vyplakává v koupelně. Tady náhodně narazí na Raye Haseka, který se jí zastane. Beverly je ve škole považována za chytrou a talentovanou studentku, touží jít na univerzitu a stát se spisovatelkou. Její sen se zhroutí v okamžiku, kdy zjistí, že je v patnácti těhotná s Rayem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Ronee 

všechny recenze uživatele

Zaujalo ma prostredie, teda Amerika 60.rokov a hippies kultúra. Bolo to zvláštne obdobie, kedy všetci doma niečo pestovali: "Máma doma suší trávu!" Dnes si ho dosť idealizujeme, aj keď je pravda, že vtedy bola aspoň hudba pôvodná a žiadne coververzie. Pozerala som, ako vyriešili kostýmy, účesy a podobne. Aj keď životopisné filmy nie sú mojou cieľovou skupinou. Bolo to však dobre spracované, keďže je to podľa knihy, natočené tiež dobre a herecké výkony sa mi takisto páčili. Fajn bolo, že sa striedali dve časové roviny - minulosť a prítomnosť. Pekne sa dal sledovať vývoj postáv, ako po psychickej tak aj fyzickej stránke. Musím niečo vytknúť? Tak možno ten pátos americký. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Miluji Drew Barrymore. A tím je řečeno vše. Jsem tedy ochoten jí vše odpustit. Pro ten její sladký úsměv a nádherné oči... Je to má platonická láska. Jo a zpět k hodnocení filmu. No není to zrovna trhák, ale docela to popisuje tehdejší šedesátá léta. A pak je tady i pár humorných věcí. Není jich sice mnoho, ale najdou se. Já budu maximálně stručný. Pro mě je skvělé sledovat Drew v jakémkoli filmu a jak jsem říkal, jí bych odpustil vše. Snad kromě hraní v péčku. Ale možná...no ponechme tuhle úvahu stranou. Zkrátka, viděl jsem další její film. Není špatný, ale nejspíš si raději příště pustím nějaký jiný. Ale protože v něm hrála, jsem rád, že jsem ho viděl. A říkal jsem už, že jí odpustím vše? ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh o tom jak je dívka dotlačena shodou okolností do role matky, kterou nechce být.. Chybělo mi tam trošku víc hloubky nebo více šťávy.. Jinak fajn relax film k zamyšlení.. Dalo se z toho vytřískat víc.. Každopádně super vedle sebe vidět hrát Drew Barrymore a Brittany Murphy ve víceméně vážných rolích ;-) ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Tento film znám vlastně téměř od jeho vzniku. Za dob HBO zdarma a období, když bylo všechno ještě prostý a zdánlivě jednoduchý. Už tehdy jsem ho měl rád a uchovával ho jaksi v povědomí. Dnes jsem ho ale po dlouhé pauze opět viděl a musel jsem svoje hodnocení zvednout. A to hned na plnej počet. On totiž funguje velmi dobře jako komedie, ale jako drama funguje ještě daleko lépe a to je něco, co jsem schopen ocenit až dnes a na co se mi vyplatilo těch pár let počkat. Drew není ani moje oblíbená herečka, ale ani neoblíbená, tím pádem tu nefunguje žádná zaujatost, která by se přikláněla na jednu nebo druhou stranu. Nicméně toto je už druhej film, kterej mám v oblibených, a kde ztvárnuje hlavní postavu, takže ...je nakonec svým způsobem oblíbenkyní, nebo si jen vybírá filmy, který jsou mi prostě něčím sympatický? Neodpovídejte:) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Roztodivné příběhy jedné nepříjemné hysterky. 1) 26letá Drew Barrymoreová hraje 15leté (!) děvče (nepřesvědčivě), zatímco později hraje matku svému synovi (rovněž nepřesvědčivě), o dva roky staršímu Adamu Garciovi. Tak nevím... 2) 28letý Australan Adam Garcia (syn Jason) vypadal dobře. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama