Kluci v mém životě

Drama / Komedie / Životopisný

USA, 2001, 132 min

Penny Marshall

Hans Zimmer

Moc pěkný, i když chvílemi dost tvrdý film, na kterém se účast Drew Barrymorové klasicky neuvěřitelně podepsala. Nejen ona tu má ale důležitou roli. Například Steve Zahn ukazuje, že herec je a ne ledajaký. Jeho proměny před plátnem jsou fakt neuvěřitelný. Drew ale do filmu i přes spletitě smutný příběh dokázala narvat kopu pozitivní atmosféry, a proto se mi na film moc hezky koukalo.(14.6.2011)

Rozpočet $48miliónovTržby USA $30,165,536Tržby Celosvetovo $35,743,308(13.2.2010)

• mandes

rozpočet : ? tržby celosvetovo : $35,743,308(5.1.2007)

Rodinné drama z dob hippies, Vietnamu a svobodných matek mne nezaujalo vlastně ničím až na fantastický výkon Steve Zahna. Přerod jeho postavy je ze všech nejvýraznější a Steve mi dokázal, že v pohodě uhraje i vážnější roli, než ve kterých jsem ho doposud vídával (už se těším na Rescue Dawn). Kluci v mém životě mi jinak neukázal nic nového a taky se už k němu nikdy nevrátím. PS: Nemám rád Drew, strašně špatně si vybírá role.(4.1.2009)

Podobne ako užívateľovi FrodoF mi "niečo" chýbalo, ale pozeralo sa to veľmi príjemne a Drew aj Brittany zahrali nad očakávanie dobre!(16.11.2008)

Celkem zajimavy pribeh, ale nudne podany a nicim zajimavy. Herecke vykony ujdou, ale hlavni protagonistka me po celou dobu neskutecne stvala :)(19.4.2004)

Celkem zajímavý příběh o dívce, která v patnácti otěhotní a tak si de facto zkazí svůj vysněný život, je tak nějak nezáživně podaný. Myslím, že většina lidí to dokouká, aby zjistila, jak to teda dopadne, ale už je nenapadne se k tomu někdy vracet.(21.1.2006)

Do zhlédnutí tohoto filmu jsem o hereckých schopnostech Drew Barrymoreové docela pochyboval, ale po zhlédnutí tohoto více méně docela dobrého snímku jsem svůj názor značně přehodnotil.(19.11.2005)

Váhám mezi *** a ****, ale nakonec dám ***, protože mi ve filmu přeci jenom něco chybělo.(31.10.2003)

Zajímavý nápad, průměrné zpracování, místy nudné, místy zábavné, děsně nepříjemná Drew Barrymore, super Steve Zahn i Andy Garcia. Všechno co mě na filmu napadá je průměrné. Už se na něj asi nikdy nepodívám, ale špatný rozhodně není.(23.3.2006)

Tři nebo čtyři, tři nebo čtyři....někdo píše, že nudné a emociálně slabé - s tím vůbec nesouhlasím, naopak některé scény mimořádně silné. Vztah matka s nechtěným synem = super. Něco tam ale chybělo, nebo přebývalo, jen nevím co!(17.1.2010)

Nemůžu si pomoct - já tenhle film prostě zbožňuju!!95%(26.3.2011)

Vo svojej hĺbke fascinujúca dráma, na povrchu "ďalší film s Drew". Možno ma dostal svojou nekomerčnejším poňatím, možno tým, že nálady Beverly sú mi nápadne známe a tým pádom uveriteľné. Síce je to podané trochu drasticky ale čo už. Drew hrá výnimočne a to mi stačí. 75%(20.7.2007)

Keď mám povedať praavdu, čakala som niečo oveľa horšie. Akosi filmy s Drew Barrymore nie sú ktovie čo. Ale celkom ma v tomto filme prekvapila. Nie je to nič geniálne, ale je to asi jej najlepšia rola. A musím dať 3 hiezdičky za to, že to bolo sem-tam aj naturalistck vtipné :)(15.1.2004)

Nejzajímavější byla postupná proměna hlavních postav. Zejména Steve Zahn byl jak chameleon.(4.7.2011)

Zaujalo ma prostredie, teda Amerika 60.rokov a hippies kultúra. Bolo to zvláštne obdobie, kedy všetci doma niečo pestovali: "Máma doma suší trávu!" Dnes si ho dosť idealizujeme, aj keď je pravda, že vtedy bola aspoň hudba pôvodná a žiadne coververzie. Pozerala som, ako vyriešili kostýmy, účesy a podobne. Aj keď životopisné filmy nie sú mojou cieľovou skupinou. Bolo to však dobre spracované, keďže je to podľa knihy, natočené tiež dobre a herecké výkony sa mi takisto páčili. Fajn bolo, že sa striedali dve časové roviny - minulosť a prítomnosť. Pekne sa dal sledovať vývoj postáv, ako po psychickej tak aj fyzickej stránke. Musím niečo vytknúť? Tak možno ten pátos americký.(3.3.2011)

Krásný příběh, zvlášť od narození malýho... Jeden z mála, co byl natočen reálně, uvěřitelně... Škála hodnocení je ale příliš úzká - toto je přesně na 3,5 hvězdičky...(26.4.2012)

Trochu zdlouhavé, ale zároveň oddychové a jako dělané na dlouhé večery.(7.7.2011)

Je zajímavé, že existují režiséři a režisérky, kteří nenatočili žádný vyloženě špatný film. Jedna z nich je i Penny Marshall. Ve spojení s kamerou Miroslava Ondříčka mne vždy dokážou potěšit.(8.10.2003)

Veľmi dobrý film, možno až na ten záver, ktorý skôr pripomínal telenovelu. Oceňujem hlavne herecký výkon Drew Barrymore. Nebyť toho konca dám o jednu * viac(8.1.2007)