Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (204)

claudel 

všechny recenze uživatele

Vsadil bych boty, že když jsem v březnu strávil týden v Německu, že na mě ze všech plakátů k tomuto filmu zářila číslovka 99. Na druhou stranu je možné, že jsem si něco vyfabuloval. Námět se zasazením do dnešní doby více než aktuální, realizace se úplně nezdařila, protože se Florianovi rozběhlo ve scénáři příliš mnoho témat, z nichž ve finále nestačil uchopit ani jedno. Je obtížné napsat scénář, natočit film a ještě k tomu střihnout hlavní roli. Je to velká škoda, protože film měl nakročeno tuze dobře. Nu což, pokud nefabuluji i s čísly, v Německu slavil úspěch v návštěvnosti, a to se počítá. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* zajímavých, originálních a podnětných komedií vzniká čím dál míň, tak jsem rád za každý dobrý tip. A zrovna tato se mi trefila do vkusu. Sice to není úplně jednoznačná komedie a kromě romantiky v ní najdete i vážnější momenty, což není na škodu. Kupodivu není ani moc předvídatelná, tak nebyl čas se nudit a navíc herecká dvojice je docela sympatická. Takže za mě jí dávám palec nahoru a vyhoupla se přes hranici 4 hvězdiček a doporučuji. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

haluska11 

všechny recenze uživatele

pan florián si bere na paškál populární koncepci minimalismu. pan florián si nasadí brejličky humoru na úrovni podprůměrné české komedie, zarýpe si do Zuckerberga a Facebooku... a větší hloubku to vlastně nemá. naštěstí se tak aspoň netváří. 100 věcí je fajn oddechovka vedoucí k zajímavým debatám, ale premisa má rozhodně větší potenciál. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Špatnej film to není,to ani náhodou.Ale v ústřední dvojici mi na nervy lezl mathias,a trochu mi kazil dojem z filmu.Navíc slibnej začátek,a to,k čemu se hlavní postavy rozhodly,nakonec jakoby vyšumélo do ztracena,a přitom to slibovalo pecku,při který se doslova budeme válet smíchy.nakonec mírně nad průměrem.60%. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi to přišlo neúnosně ukecané, pak jsem si zvykl. Neříkám tak ani tak, ale pokud by se alespoň na podobné úrovni točily komedie u nás, bylo by lépe. Filmu se dá mnohé vytknout, ale jsou tam i cenné momenty a občas i něco v druhém plánu k zamyšlení. Je zajímavé vidět jak Němci vidí sebe i svět. Samozřejmě ten filmový. 70% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Hlavná časť natáčania sa odohrala od 27. februára do 30. apríla 2018 počas 35 natáčacích dní v strednom Nemecku, najmä v Berlíne a Brandenbursku. (Arsenal83)
  • Režisér, scenárista a hlavný herec Florian David Fitz obsadil do hlavnej ženskej úlohy Miriam Stein, pretože s ňou už nakrútil road movie Cesta tam (2014) a podľa neho ho presvedčila, že má v sebe „úprimnosť a prirodzenosť“ potrebnú pre túto rolu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama