Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komedie Kempování, inspirovaná stejnojmenným britským seriálem, sleduje manželský pár Kathryn (Jennifer Garnerová) a Walta (David Tennant), kteří při příležitosti Waltových pětačtyřicátých narozenin plánují strávit příjemný víkend v přírodě. Když se ale během kempování sejdou Kathrynina pokorná sestra, svatouškovská bývalá nejlepší kamarádka a volnomyšlenkářská vtěrka na jednom místě, rázem je z toho víkend ve znamení manželských zkoušek a zločinu mezi ženami, na který nikdo jen tak nezapomene. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevím…vyzněním podobné HBO dramedy předchůdci Počtyřech (režie Jay a Mark Duplass). Podivná tragikomedie s nesympatickými postavami s těžko uvěřitelným chováním. Jeden kemp, čtyři páry (plus několik dalších postaviček) a vy se ne a ne ztotožnit ani s jednou z nich…..jenom kroutíte hlavou. Ani komedie ani drama….takový svéráz. Myslím, že osm epizod bohatě stačilo a další prázdniny zase na Sázavu. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

S Kempováním mám menší problém. A tím je, že není úplně jasné, zda převyšuje linka komediální nebo dramatická. Velkým plusem jsou charaktery, které velmi dobře odrážejí dnešní dobu a to, co z lidí udělá moderní způsob života (viz. Garner, Lewis). Prostředí bylo pěkný, kempování mám rád. Dokonce i gradace příběhu fungovala, ale jako celek to není ono. Ač na jedno shlídnutí dobré. Ps. Juliette Lewis vypadá na svůj věk velmi scary (ani maskéři nepomohli). Vedle ní je o dva roky starší Jennifer Garner Miss worl. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

David Tennant je tradičně výbornej, ale v tomhle seriálu je ho strašná škoda. Právě on byl jediným důvodem, proč jsem do seriálu šel a nejspíš i důvodem, proč jsem ho dokoukal. Díky bohu má Kempování jen 8 dílů, které trvají dohromady čtyři hodiny a ačkoliv jsem po jejich konci netrpěl pocitem promarněného času, celou dobu jsem si říkal, co je tenhle seriál vlastně zač. Je to bizarní, zvláštní, divné a podivně zvrácené. Postavy jsou hysterické, extrémně nesympatické (až na Tennanta a puberťačky) a neskutečně protivné. Do hlavy tvůrců nevidím, ale absolutně nechápu, jak něco takového může kdokoliv napsat, protože tahle věc opravdu není normální. Ale na ten průměr to docela dá, ačkoliv ani nevím, jakým zázrakem to tenhle seriál dokázal. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, že se Lena Dunham potřebovala vypsat z osobních zdravotních potíží. Nerozumím ale tomu, že tak činí formou upjaté Kathryn, která od dalšího dění odrazuje od samého startu. Zbytek party totiž tvoří lidé protivní nebo rovnou nesnesitelní. Jedná se navíc o skupinku tak nesourodou, že si nedokážu představit, že by si ji někdo z diváků dokázal opravdu zamilovat a mohl ji pozorovat i jinak, než jako bizarní sociologický experiment. Posledním hřebíkem do rakve veškerého potenciálu je rozhodnutí obsadit dost možná charakterově nejrozmanitějšího seriálového herce vůbec, tedy Davida Tennanta, do nevděčné role uťápnutého chlapíka s kloboučkem. A i ten, jakkoli se scénáře neustále snaží veškeré mužské osazenstvo tlačit do roviny, kdy obdivují postavu nejprotivnější, tedy protřelou a vyžilou Jandice, zde působí jako snad jediný chlap, se kterým by se člověk mohl alespoň částečně ztotožnit. Díky za to, že se kempovat jelo jenom na jednu sezónu. Tihle táborníci jsou totiž malí lidé - a těm nebude lépe ani postupem času. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To máte tak, když Vás vláda zavře v obci, kam není kam jít, kromě betonové panelovky kolem obce a bioplynky na druhé straně městysu a Vy máte neskonalou chuť (ještě větší, než obvykle) jít do přírody a kempovat. Tak co Vás napadne, když dřepíte v křesle a nemůžete nic? Když například máte puštěný HBO Go, tak Vás napadne seriál Kempování. Nebo mě teda napadl. Říkal jsem si, že já nemůžu, tak se alespoň podívám, jak kempují Amíci. Jenže to jsem neměl dělat. V tomhle seriálu je, s prominutím, banda kokotů, kteří se chovají, jak hovada. Dokoukal jsem to jenom proto, abych viděl, co ještě zažiju. Mnohdy jsem nevěřil, že některé scény někdo vůbec dokáže vymyslet. Nicméně poučení přeci jen ze seriálu vzešlo - lepší být měsíc zavřený v karanténě než kempovat s Amíkem. ()

Galerie (58)

Reklama

Reklama