Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se točí kolem renovátorky Melissy, která naváže vztah se svým klientem Johnem. Věří, že našla toho pravého. Jak se jejich vztah vyvíjí, Melissa nemůže být šťastnější a je bezhlavě zamilovaná. Když se však objeví Johnova bývalá přítelkyně s varováním, všechno se začne měnit. Zprvu si Melissa myslí, že jde jen o nějaký žárlivý trik, aby Johna dostala zpět. Brzy zjistí, že v tom, co jí Carrie řekla, je něco pravdy. John není tím, kým se jeví. Má temné tajemství a je schopen i zabít, aby ho uchránil. (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

silentname 

všechny recenze uživatele

Ak ste videli aspoň jeden film, ktorého koncept si môžete prečítať v obsahu, tak viete úplne všetko. "Her Boyfriends Secret" je dokopy jeden prázdny televízny thriller bez akéhokoľvek nápadu a zaujímavých momentiek. Je to nalinajkované od A do Zet a viete predpovedať úplne všetko čo sa stane. Pekná žena sa zamiluje do pekného muža, z ktorého sa ukáže byť nebezpečné hovado. Hotovo. Hodnotenie: D+ ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérizmus úrovne slizniaka bez ulity. No hej, tomu trápnému záporákovi s okuliarmi liberála, čo práve objavil sójové latéčko, to vlastne prajete. Lebo zvyšok je smiešny odpad, kde sa človek prebudí pomaly z kómy a rieši, že čo ďalej riešiť v prípade. A v hlavnej úlohe panička, čo vyzerá s make upom na 50, ale mladíci si trú brmbolec o koště, len aby ju obtreli. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama