Reklama

Reklama

Podmořské divy Afriky

(seriál)
  • Velká Británie Africa's Underwater Wonders
Velká Británie, 2016, 5x47 min

Obsahy(1)

Nahlédněte pod hladinu moří, řek i jezer, kde se ukrývá pohádkový svět exotických ryb a dalších vodních tvorů... Naši planetu tvoří zdánlivě nekonečné množství moří a oceánů, které jsou dokonce i dnes plné neodhalených tajemství a neprozkoumaných záhad. Kameramani pořadu Podmořské divy Afriky se ponořili do dříve nedostupných hloubek, aby prozkoumali poklady z říše fauny a flóry i životně důležité ekosystémy pod hladinou. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin zeměpisu. Žáci se při něm mohou dozvědět, jak vypadá život v afrických mořských hlubinách. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pohled na hory a pak pohled do mořských hlubin - dva ekosystémy, jejichž krásy jsou pastva pro oči. A to tenhle pořad splňuje. Jedinou výtku bych snad měl - a proto chybí jedna hvězdička, že občas vyprávění skáče sem a tam jako nevázaná nadržená mladá žena. Tvůrci se totiž evidentně snažili do pěti dílů nacpat co nejvíc to šlo. Jinak to bylo ale zajímavé, dozvěděl jsem se hodně zajímavých věcí a o spoustě tvorů jsem neměl ani představu, že existují. A právě na ty neznámé se pořad zaměřuje, což je plus. Dalším plusem je příjemná hudba k pořadu se naprosto hodící. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama