Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Studie o superasymetrii Sheldona a Amy se setkává s velkým ohlasem. Sheldona však naštve, když rektor Siebert rozhodne, že rozhovory pro média bude poskytovat Amy bez Sheldona. Rajesh mezitím nainstaluje před bytem Anu dveřní kameru, ale potají jí skrze ni šmíruje. Když to Anu zjistí, naštve se, a zeptá se Rajeshe, proč si ji chce vzít, když jí nevěří. Denise zatím nabídne Stuartovi, aby se k ní přestěhoval. Ten však zpanikaří a uteče. Všechny tyto spory vygradují při paintballu, vše se vyřeší, až na ten Rajeshův s Anu. Jejich problém zůstává nedořešený a vypadá to na rozchod. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já jsem se na paintball tak těšil... Tvůrci se zákeřně rozhodli, že použijí něco, co už na mě předtím fungovalo, a oprostí to od všeho toho zábavného balastu. Svůj záměr splnili dokonale, protože vytvořili další ze svých nudných vztahovek, jejíž jedinou inovací byly maskáče. Pobavil mě vlastně jen důvod, pro který si Penny vybrala do týmu Bernadette. Ještěže tady byl Sheldon a jeho vřelý vztah k lidem. / Poučení: Nejdříve střílej, pak se ptej. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon nesmí podávat rozhovory jak rozhodnu rektor, Amy zatím boduje... Paintball byl super a vyřešil dost problémů... Ten konec byl super jak Sheldon uteče z rozhovoru ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama