Reklama

Reklama

Ochranka nákupních center Ameriky

(pořad)
  • USA Mall Cops: Mall of America
? %
Reality-TV
USA, 2009, 12x23 min

Účinkují:

Sarah Palin

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Černý pátek Nákupní centrum je v nejrušnější den v roce zaplaveno zákazníky. Ochranka má plno práce se zloději, s mužem, co má u sebe zbraň a opilcem, který odmítá z obchodního domu odejít.

Horečka Vikingů Bývalí hráči týmu Minnesota Vikings navštíví obchodní dům Rotunda a pochopitelně sem přilákají tisíce nadšených fanoušků. Ochranka musí zajistit bezpečnost obrovského davu.

Moc Sarah Palinové Sarah Palinová navštíví nákupní centrum a ochranka musí udržet pod kontrolou její vášnivé fanoušky a kritiky a během její návštěvy si poradit s bombovým útokem.

Uzavření všech východů nákupního centra Po nevydařeném bezpečnostním cvičení v nákupním centru má kapitán Buegler jen den na to, aby vyřešil všechny problémy. Policisté se musí postarat o dítě, jehož matka byla zatčena.

S holými zadky Prostopášníci plánují, že nákupním střediskem proběhnou nazí. Ředitel ochranky Major Doug Reynolds sestaví zatýkající týmy, které by si s přívalem potenciálních naháčů poradily.

Bouře století Hrozí, že napadne spousta sněhu a nákupní centrum poprvé zvažuje, že zavře dříve, než obvykle. Policisté si musí poradit také s požárem, kvůli kterému museli zavřít jídelnu.

RAM - Tajná jednotka Tajná jednotka ochranky RAM se snaží vycvičit nového člena – psa na hledání bomb. Když nedaleké letiště musí zastavit provoz kvůli závažné hrozbě, zpozorní i RAM.

Nejlepší přítel člověka Psi do nákupního centra obvykle nesmějí, ale pro charitativní akci dnes mají výjimku, což působí chaos. Jeden zákazník neví, zda je střízlivý či opilý, a spor vyvrcholí násilím.

Americký ženský hokejový tým Hokejoví fanoušci si do nákupního centra přišli poslechnout, že byl sestaven ženský hokejový tým pro olympiádu. Policisté musí vynervovaným rodičům vrátit ztracené děti.

Obyčejný den v nákupním centru Policisté v obchodním centru mají pohotovost, když na pódiu zkolabuje spisovatel. Hledají chlapce, který se ztratil rodičům, zatknou zloděje a pomáhají muži, který měl mrtvici.

Soumrak Obchodní centrum Mall of America je plné teenagerů, kteří přišli na premiéru filmu Twilight sága: Nový měsíc. Ochranka musí řešit rvačku, ve které má jeden z útočníků nůž.

Jeden problém nestačí Do obchodního centra přijel guvernér a uchazeč o post prezidenta Tim Pawlenty. Ochranka má plné ruce práce a k tomu byla informována, že nalezený neznámý předmět může být bomba. (Discovery Channel)

(více)

Galerie (16)

Reklama

Reklama