Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Penzionovaný soudce s pomocí své schovanky loví pedofily, které následně nelegálně kastruje. Ve chvíli, kdy se mu hon na nebezpečného pedofila vymkne z rukou, se do případu zapojuje i policie. Zatčení psychopatického násilníka na ženách však spustí nebezpečný souboj... Policisté jsou přivoláni k nálezu mrtvoly mladé ženy, kterou našel řidič převážející dřevo z lesa na svém voze. Detektiv se svou zástupkyní Rachel zjistí, že žena utíkala před někým, kdo ji zřejmě dlouhodobě věznil, a raději před pronásledovatelem skočila z mostu na projíždějící vůz. Bohužel svým zraněním podlehla. V té době penzionovaný soudce Cooper za pomoci své pomocnice Lary nastraží past na pedofila. Lara pedofila vyláká do hotelového pokoje, kde ho Cooper omráčí a následně vykastruje. Vychází najevo, že Cooper tímto způsobem už dlouhou dobu likviduje pedofily v okolí. Jenže jeho další akce se mu vymkne z kontroly. Lara je totiž dalším pedofilem unesena a Cooper to zjistí až po chvíli. Když se snaží sexuálního predátora honit ve svém autě, vybourá se a je zadržen policií. Při výslechu chce Cooper po policistech, aby ihned zasáhli a Laru našli. Detektiv, který je u soudcova výslechu také, skutečně ihned vyhlásí pátrání a díky sledovacímu zařízení, které dal Cooper Laře, včas zasáhne. Násilníka, Simona Stullse, zatkne a z jeho domu zachrání jak Laru, tak i další dívku, kterou zde Stulls už dlouhou dobu věznil. Vychází najevo, že Stulls v domě zřejmě zabil už několik žen. Zadržený však při výslechu nespolupracuje a tváří se jako pomatený. Rachel dojde k závěru, že Stulls trpí rozdvojením osobnosti, a pokusí se z něj dostat nějaké informace. V té době při ohledání Stullsova domu zahyne šest policistů, když do domu začne náhle unikat plyn. Policisté chtějí zjistit, jak Stulls, který očividně nepracoval, přicházel k penězům. Stulls tvrdí, že mu je dával Santa Claus. Detektiv se zaměří na Stullsovo dětství. Podaří se mu zjistit, že Stullsova matka Amy byla kdysi unesena a následně byla sama násilníkem vězněna. Když se jí podařilo uniknout, porodila právě Simona. Po nějaké době se Amy oběsila. Cooper oznamuje policii, že je přesvědčen, že Simon své zločiny nepáchal sám, že mu někdo pomáhal. To potvrdí i výbuch auta s jedním z policistů. Technici zjistí, že výbušnina byla vojenská. Policistům se podaří zatknout muže, který Stullsovi trhaviny prodal. Stulls uteče ze stanice ve chvíli, kdy je nahlášena další výbušnina. Jeden z policistů je totiž neznámým Stullsovým komplicem vydírán pod pohrůžkou, že mu bude zabita jeho malá dcera. Policista Stullse v převleku ze stanice ve zmatku okolo údajné bomby odveze. Jeho malá dcera je pak nalezena živá v bedně, o které byli policisté přesvědčeni, že obsahuje bombu. Z psychiatrických záznamů Amy Stullsové policisté zjistí, že Simonovým otcem je majitel továrny, ze které byla Amy kdysi unesena. V bytě Stullsova otce také Simona najdou... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (105)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak tu zase máme napínač se solidním nápadem, kulantně slizkým úchylem a plný profláklých držek, kompletně spláchnutý do hajzlu. Ne každá profláklá držka je totiž zároveň i hercem, někteří režiséři a scénáristé v jedné osobě by se měli držet svého kopyta a raději nadále házet lopatou za technické služby Losích Andělic, maximálně tak režírovat hromadné přechody mongoloidních dětí přes přechody a sepisovat akorát motivační slogany na šprcky, aby jich bylo co nejméně, a ne všichni střihači by měli opouštět krejčovské salóny ve vietnamských slumech. A tak prkenný modelín Jindra Clavin opět prokázal, že je schopen přesvědčivě zahrát výhradně dětskou obrnu (chudák Zaklínač), Dadariovic Saša tentokrát ani jednou neukázala své „přednosti“, tudíž „herecky“ zcela selhala, navíc už dávno není to lačně pohupující občerstvení pro pedofily, s přibývajícím věkem se mění ve škaredého chlapa s xichtem propadajícím se do lebky a její plný krajáč mléka už nechci, no a i ten Ghándí má nejlepší hladovky dávno za sebou, co si budem … K tomu zcela neschopný loutkovodič a skriptér s talentem striptéra, šik střihy jako od Adddidasu, u něhož nevadí, že máte zip od šustky na zádech, a celý rozpočet sežral odulý Jindra, aby si mohl dovolit zbytek života chodit se strnulým xichtem do gejfitka a zatínat tam hýždě. Čili jediným pozitivem je jeden z nejslizštějších hnusáků, jací kdy znetvořili celuloid, naprosto ohyzdně přesvědčivý syn Džesiky Flečrové a jejího bulteriéra. Avšak ten, ač kolem sebe v roztomilých záchvatech retardace chcal sebelépe a sebesnaživěji, neměl proti té okolní partičce břídilů žádnou šanci. Škoda. ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Já takové filmy můžu. Příběh je zde průměrný, ale ke konci nastane poměrně nečekaný a zábavný vrat. Obsazení je zde skvělé. Alexandru Daddario i Henryho Cavilla mám rád a jejich herectví ten film vytáhlo nahoru. I přes to, že ve filmu není absolutně žádné gore a my v podstatě neuvidíme ani jednu vraždu, tak jsem se vůbec nenudil. A o to je to těžší, protože film sází jen na příběh, výkony herců a scénář. Velkou výtku mám k některým scénám, které občas nedávaly moc smysl a taky za záporáka. Pod názvem "noční lovec" aneb predátor, jak podobné typy nazval Kingsley ve filmu, bych si představil něco drsnějšího, většího a hrůzostrašnějšího. Nějaké nechutně vypadající prase např. Nechápejte mě špatně, vrah to zahrál výborně a byl totální degenerovanej psychopat, ale na můj vkus spis vtipnej skrček. Hodnocení je někde na pomezí 3-4*. Jednoduše tři jsou málo, ale čtyři moc. Vzhledem k hercům, dané tematice a že se na to dobře kouká a bavil mě, zaokrouhluji nahoru. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Komorný a temný detektívny thriller. Presne takto by sa dal opísať tento film, akcia rozhodne nie alebo teda skôr veľmi málo.Výborné herecké obsadenie, Henryho a Alexandru mám rád potešil aj Nathan aj keď v menšej úlohe. Skvelá zápletka a prekvapivé vyvrcholenie ktoré sa mi ohromne páčilo. Koniec tak isto nebol najhorší. Medzi 3 a 4* avšak Alexandra je naozaj kočka tak tú jednu prihodím. Kto chce akciu so Supermanom nech si to nepúšťa ale inak doporučujem. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Kdyby to tolik nezkomplikovali, tak byto bylo i dobry, ale jako, k cemu jim bylo zabit policisty v baraku, ci ptoho pred stanici ... a zaver, to jako seriovy vrahy prijely zatknout dve auta.... s plnejma sirenama ... ja nevim, kovbojka. K dobru snad jen, ze to rychle odsejpa. Henry je sex zarostlej :) ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Hele nejni to vůbec špatný... docela slušná krimi, bohužel to hodně dolů sráží velmi nízká kvalita herců... jedinej Kingsley hraje dobře a uvěřitelně, jinak hlavní hrdina je prvotřídní dřevo a ta psycholožka ujíždí na něčem hustým... no je to dost hrozný na ty dva koukat. Zato hlavní záporák je fakt dost dobrej! Henry Cavill a ta pinda Daddario, to je fakt ubohost, zbytek je OK. Jednou vidět doporučuju! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. září 2018 na filmovém festivalu v Los Angeles. (BMW12)
  • Pracovní název filmu byl „Nomis“, tedy „Simon“ pozpátku. V jazyku esperanto znamená nomis „být volán“. (TaNya_)
  • Natáčelo se ve Winnipegu (Manitoba, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama