Reklama

Reklama

Dvě noci do úsvitu

(festivalový název)
  • Finsko 2 yötä aamuun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Vztah na jednu noc mezi dvěma cizinci v cizí zemi a bez společného jazyka se nečekaně změní, když sopečný prach uzemní všechny lety. (Severská filmová zima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Keby ženská ukázala trochu emocií, nič by sa zlé určito nestalo. Takto dávam iba tri hviezdičky. Som rád, že mi nezamrzla obrazovka skrz ten jej chladný odstup. ()

Gregor_Samsa 

všechny recenze uživatele

Film dávali včera během Severské filmové zimy, zvolili jsme nakonec s A. saunu a film poté v klidu doma. Viděl jsem předtím přirovnání k povídačkovým sunset sunrisům a něco na těch přirovnáních asi bude, ale upřímně, tohle bylo realitě velmi vzdálené, pocity nevyvolávající, ploché – asi hlavně proto, že se člověk pořád ptal, proč jí pořád tolik jebe v hlavě, a proč si zrovna on vyhlédl zrovna ji. Podivný guláš a část z hodnocení jen proto, že si ve filmu zahrál Vilnius, kde jsem před lety strávil jeden krátký den... [50%; 2016-02-11 Home sweet home] ()

Reklama

Galerie (16)

Související novinky

Přichází Severská filmová zima

Přichází Severská filmová zima

04.02.2017

Pořádný mráz zavítá začátkem února do 13 českých a moravských kin. Koná se tradiční přehlídka kinematografie skandinávských zemí. V české premiéře bude uvedeno 11 filmů z produkce severských a… (více)

Reklama

Reklama