Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

Eldrick 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zajímavý převedení do současnosti, ale problém tkví v načrtnutí zbytečně mnoha postav najednou v úvodní epizodě, takže se v tom člověk snadno ztratí a není úplně jasný, jak která postava souvisí s kterou, protože nejsou natolik zajímavý, aby udržely Vaši pozornost. Je to tak sice naschvál, aby to působilo sofistikovaně, ale na úkor kvality vyprávění. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Damon Lindelof... co víc si můžu přát. Toho chlapa žeru a jeho předchozí seriály Lost a Leftovers mě dokázaly okouzlit takovým stylem, že to nedokáže jen tak někdo. Jeho styl se přiznám miluju a Watchmeni mají úžasný náběh, který bude zajímavější a zajímavější... o tom nemám sebemenší pochyb. Už teď z toho nemůžu spustit oči. HBO zase dokazuje svoji velkou kvalitu, jakou mají, co se týče produkce. Strašně dobře se na seriál kouká. No a ten skvěle podmanivý soundtrack nemá chybu. Extrémně se těším na zbytek a nemůžu se dočkat, co dalšího předvede Lindelof. P.S. Ačkoliv jsem jako fanoušek Zacka Snydera stále neviděl jeho filmovou verzi, tak i tak jsem si zde všiml odkazu na jeho film a zajímalo by mě, jestli se jedná o pokračování jeho filmu. :-) BTW komiks Alana Moora je mistrovské dílo. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár věcí mi tam dost nesedí, jako ten amaterskej útok na ranč. No, ale nechme na hlavě, vždyť se jedná teprva o pilot a možná se nám to ještě všechno osvětlí. Vizuál je parádní, postav zatím taky dost, Don Johnson byl jako oběť jasnej už od první půlky. Reznor s Rossem to vyšponovali na čtvrtou hvězdu. Ale od teď už budu jen přísnej. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém se stylizací a kostýmy. Princip držáků zbraní by bylo dobré vysvětlit a vůbec tady několik věcí působí dost nelogicky i na paralelní realitu. Tématicky to ale vypadá zajímavě, rasové problémy level 2.0. jen chybí zásadní propojení s historií Watchmen, pár zmínek o transdimenzionálním monstru a problik Manhattana jsou sakra málo. Jsem zvědavý co dál. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedělám to, ale z Watchmen se stane výjimka - protože se zdá, že seriál budou tvořit propojené povídky (a taky abych trochu vyvážil hejtování), budu hodnotit díl po dílu. Tenhle první je... Skvělý. Alternativní rok 2019, generace po událostech ze Snyderova filmu (na knihu upomínají pršící olihně), USA, ve kterých se prezidentem nestal Ronald Reagan, ale úplně jiný herec, obávaní anarchisté v Rorschachových maskách. Celý ten svět vypadá velmi slibně a promyšleně, ačkoliv se toho o něm vlastně moc nedozvíme a odhalujeme to z různých náznaků. Příběh se mi líbil moc - samozřejmě když začíná obrovským KKK lynčováním, věnuje se pak logicky tématu rasismu, a pokud to někoho překvapuje nebo pobuřuje, má zřejmě nějaký svůj osobní problém a dívat se nemusí. My ostatní jsme si mohli užít perfektně vypointovanou povídku s velkým příslibem do budoucna. Vážně mě zajímá, co bude dál, protože otázek mám hodně a dělá mi to docela radost. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama