Reklama

Reklama

Batman vs. Hush

  • USA Batman: Hush (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný nový darebák zvaný Hush se s pomocí dalších padouchů snaží ukončit Batmanův boj proti zločinu i osobní život Bruce Waynea – který mu už tak značně komplikuje vztah se Selinou Kyleovou zvanou Catwoman... Když začnou vycházet najevo podrobnosti z Batmanovy minulosti, Temný rytíř svádí boj s časem, aby zastavil Hushovu smrtící hru. Animovaný film Batman vs. Hush, inspirovaný prvotřídním stejnojmenným komiksem, vypráví jeden z nejlepších příběhů o Batmanovi, jaký kdy spatřil světlo světa. Biografie celé řady postav z komiksů DC - včetně Supermana, Nightwinga, Catwoman, Poison Ivy, Jokera a dalších - jsou vpleteny do tohoto tajemného příběhu o vraždě, tajemství a lásce, v němž budou vytvořena neobvyklá spojenectví a odhalena šokující tajemství poté, co Hush konečně prolomí své mlčení. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Batman se sbližuje s Catwoman, které se maximálně otevře, což samozřejmě způsobuje značné problémy. Do toho mu šlape na paty záporák, který ví až příznačně moc o jeho minulosti a snaží se ho dostat na kolena. Animovaný počin je dost podobný Batmanovi s Robertem Pattinsonem, neboť těch paralel je tam více než dost. Jelikož jsem si celou dobu myslel, že záporákem je zcela někdo jiný, nechal jsem se nachytat a v tomto ohledu byl pro mě film napínavý a překvapivý až do samého konce. Líbilo se mi, že film nenásilně ukázal celou řadu Batmanových tradičních záporáků, kteří tu mají své čestné role. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vysoko nadpriemerný DC animák. Už zažitá fajn animácia, skvelá akcia, pekné pomrkávanie na predchádzajúce filmy v spojení s Lexom Luthorom a myšlienka zapojiť do animáku aj nejakú tú psychológiu postáv ba dokonca aj vzťah, tak to prekvapilo a celkom milo. Na to, že to bolo primárne o Batmanovi, tak sa tu ukázala riadna kopa starých známych postáv a potešilo aj vytiahnutie "céčkového" záporáka do popredia. Ja som bol teda spokojný. Počet hviezd síce rovnaký, ale v konečnom dôsledku lepšie ako úlet s nindža korytnačkami. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slabých päť alebo silné štyri ? Batman: Hush je pre mňa jeden s najlepších Bat-komiksov a aj keď mi zopár zmien oproti predlohe nevadili (takmer celé zmenné finále, žiadna Hunters, žiadna Liga ani Ras al Ghul, či Barbara ako Oracle, pritom jej Batgril tu bola úplne zbytočná), nemá to ten správny náboj, aby to strhlo tak, ako predloha. Okrem záhadného Hush-a, ktorý ide nekompromisne Batmanovi po krku, poteší aj hromada známych vedľajších postav ako Superman, Bane, Poison Ivy, Riddler, Joker a Harley, Scarecrow, či Nightwing alebo Catwoman. Obzvlášť Batman a Selina Kyle to dobre ťahajú, akcie majú šťavu a záver, kde sa pritlačí trošku na viac pílu konečne strhne. 85% - 4* ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Upřímně chápu nářky pravověrných milovníků předlohy, která je tu očividně použita jako pouze hodně volná inspirace, nicméně i přes tento nevyužitý potenciál (či hanebně zahozený?) paradoxně musím uznat, že tenhle animák hravě strčí do kapsy drtivou většinu své konkurence. Co to vypovídá o konkurenci je asi zřejmé. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době super animák s Batmanem. Najdeme tu téměř všechny jeho hlavní záporáky. Výjimečně se dá dohromady s Catwoman. Mihne se tu i Superman, Lois, Luthor nebo Damian. Hlavním záporákem je ovšem záhadný Hush, který tahá za nitky. Ví o všech všechno, ale oni o něm nic. Nakonec se ukáže, že je to jeden starý známý. Akce je super a dost mě překvapila Hushova identita. Chtělo by to víc podobných animáků."Batsy, ty už sis našel někoho nového?" ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Při boji Catwoman a Harley Quinn pronese Catwoman větu: „Tvůj oblek byl IN tak v 90. letech, teď už je k pláči.“ Postava Harley Quinn byla vytvořena scenáristou Paulem Dinim a kreslířem Brucem Timmem a poprvé se představila právě v 90. letech, přesněji v roce 1992. (Scaryman)
  • Predlohový komiks napísal Joseph Loeb a kreslil Jim Lee. Prvýkrát vyšiel v decembri 2002. (toi-toi)

Reklama

Reklama