Reklama

Reklama

Nedívej se

Trailer 1

Obsahy(1)

Pomoc môže prísť zovšadiaľ. Maria (India Eisley) je na škole neustále šikanovaná, jej jediná kamarátka si ju pomaly prestáva všímať a celý život má hore nohami. Jedného dňa k nej prehovorí jej odraz v zrkadle. Volá sa Airam a tvrdí, že všetko dokáže zmeniť. Otázka však znie, za akú cenu? (silentname)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak především v reálu by tuhle holku sotva nějakej spolužák šikanoval, protože by z ní všichni kluci ze školy (kromě homoušů) permanentně ukapávali do slipů (a homouši nikoho nešikanujou, protože jsou rádi když nikdo nešikanuje je). A ukapávali by za normálních okolností i z její mámy, protože Mira Sorvino je pořád pěkná kočka (i když tu hraje přiblblou a labilní putičku). Jenže v týhle prapodivný alternativní realitě, kde velcí kluci šikanujou malý holky, je Maria ukázkový Prügelknabe, a tak si musí pomoct schízou a stvořit si alernativní alter ego (nebo se nechat posednout záštiplným duchem svýho nenarozenýho dvojčete, jak chcete). A jelikož nemá k ruce starou Pragovku, kterou by to natankovala do lidí někde na zastávce, bude muset postupovat postupně a likvidovat jednoho nežádoucího člověka za druhým. Mimochodem ty scény s alternativními odrazy v zrcadlech jsou už docela provařený, ale ještě pořád se na ně dobře kouká. A koukalo se mi dobře i na tenhle film, takže i přes nějaký moje výhrady, i přesto že to zdaleka není Carrie, jednou zase zaokrouhlím směrem nahoru. Solidní mysteriózně thrillerový béčko s hodně pěknou holčinou v hlaroli. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že je Maria školním otloukánkem, to nemá díky dominantnímu otci jednoduché ani doma a tak když objeví v zrcadle své sebevědomé já, zdá se to jako dar z nebes. Další z variací na zlé dvojče, která sice nijak nevybočuje z normálu, ale pokud jste něco podobného dlouho neviděli, tak ta šablonovitost tolik nebije do očí. Co se mi líbilo byla studená atmosféra a potěšila i India Eisley, která tu proměnu zvládla na výbornou. Trošku mi vadila stopáž, díky které se film nevyhnul občasným hluchým místům, ale i tak se jedná o fajn jednohubku. 60% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mirror mirror on the wall, who´s the insanest of them all? Klinicky studený dům, táta chladnokrevný magor, máma naivní hysterka (a už dávno ne mocná Afrodité) a dcera Maria, která je z neznámého důvodu nesebevědomý šikanovaný outsider a přitom by v reálu donutila celý školní hokejový tým ke hře vysokou holí. Stačí však trocha okeny a je tu Airam, co dá všechno do pořádku.. Snažit se o mrazivý thriller a přitom celou dobu tahat nohy z medu rádoby psychologické roviny? Bernstein si asi myslí, že jsem Toidi a ocením to.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Good morning!" Odpoveď: "Fuck you". Takto zaujímavo začína film, ktorý vás už názvom motivuje nepozerať ho. Nakoniec to ale nie je také zlé. Do hlavnej úlohy o šikanovanom dievčati vybrali 24-ročnú Indiu Eisley, ktorá vyzerá fakt na peknú trinástku a nejednému pedofilovi pri vyzliekacích a masturbačných scénach skáče srdce z hrude. Mimochodom, čo je to za nechutnosť, že hokejista o 50 kíl ťažší šikanuje dievča, to mu tam ostatní na čele s fotrom mali strčiť hokejku do análu, až by trčala len čepeľ. Inak ale prekvapujúce dobre zvládnutá dvojrola Indie, nie je to márna herečka. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh se soustředí na rozkošnou teen Mariu, která to nemá ve škole lehké, je šikanována místním hokejistou, nemá kamarády ani sebedůvěru, ale vše se změní jakmile v zrcadle objeví svou identitckou Evil Twin sestru, která je velmi sexuchtivá a nedělá ji problém ublížit blízkým. Nápad je rozhodně super a proměna nevinné Marie v bezcitnou drzou mrchu je zvládnutý na jedničku. Celkem mě zaujalo, že Maria se ve filmu ukáže úplně nahá, což v Teen filmech není úplně obvyklé a odvahy si cením. Co zamrzí, že film není děsivý, napínavý jen místy a s násilím se poměrně také šetřilo, ale předpokládám, že tenhle film je určený především pro ženské publikum, které si klidně 10-15% navíc mohou přidat. Já se nenudil, ale úplně cílovka nejsem. 60% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama