Reklama

Reklama

Rande se smrtí

  • USA Cradle Robber (více)

Jessica, svobodná matka, má vřelý vztah se svou 18letou dcerou. Tessa však začne chodit se starším mužem, navzdory tomu, že si to matka nepřeje. Krize se vyostří v okamžiku, kdy si Jessica uvědomí, že onen starší muž je ten, který na ni zaútočil, když byla na vysoké škole - a nyní je zpět, aby se pomstil. (TV Prima)

Recenze (6)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Toto bolo slabé i na televízny film a to som od neho naozaj žiadne zázraky nečakal. Príbeh predvídateľný a hlavne strašne lacný bez čo i len jednej vypätejšej sceny. Má tu i veľa hluchých miest a nuda je skoro od začiatku až po koniec filmu. Herci sú dalšim mínusom filmu, neveril som im , hrali tak nezáživne, asi si zobrali príklad z filmu. Tak dnes je to len na 1* Danny. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Byl jsem jednom v pražské Divadle komedie na představení, v němž svobodná matka žárlila na její 18letou dceru že má krásného mladého přítele a ona se cítí stará. Tahle zápletka se mi zdá trochu krkolomná a zbytečná. V dlouhém úvodu se odehrává prázdné ženské tlachání, s kriminální zápletkou film ožije a pak se to z mého pohledu zazdí to hloupého béčkového scénáře. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ale no tak tyhle televizní thrillery jsou těžce nenáročná zábava nechápu co jako od toho někdo čeká více (pořád je to minimálně o tři třídy lepší než česká akční a thrillerová tvorba) . Tak, že ženská má dceru a ta její dcera si najde nového kluka (ten starý umřel) a ten je psychouš dále se to odvíjí podle šablony. Nic světoborného , ale zase nic tak hrozného , aby jsem tomu dal odpad a níže je daleko více sraček co na csfd je a má větší hodnocení než tohle (například Nenávist 2020). Normálně 40 procent 20 procent nadhodím do plusu navíc ta její dcera mě hodně připomíná Rory z Gilmorových děvčat . ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama