Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na výběrové škole dojde po maturitním večírku k vraždě neoblíbeného učitele Alexandra Šlechty. Při vyšetřování kriminalisté zjišťují, že měl učitel ve třídě problémového žáka Patrika Melíška. Šlechta ho nenechal odmaturovat. Patrik učitele nenávidí a jeho největším koníčkem je hraní brutálních stříleček. Jeho možný motiv pro vraždu později potvrdí nález sbírky fotek a článků o takzvaných školních střelcích. Svoje maturitní vysvědčení si odmítla převzít studentka Anna Wallerová. Kriminalisté postupně odkrývají další složité vztahy ve škole. Zjišťují, že otec Anny se s učitelem Šlechtou znali od dětství a že podezřelým může být i on. Ředitel školy, ale také Lukáš s Jardou se ocitají ve velmi nebezpečné situaci, která má překvapivé rozuzlení. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvláštní díl, kde mi po odhalení vrtalo hlavou, proč ten syn školníka vlastně kamarádil s takovým blbem, který ho ještě ke všemu ohrožoval, když nakonec vše bylo jinak? Stačilo, aby řekl... no, nechci spoilerovat... a mohl ho poslat do pérdele. Jinak bych neřekl, že princezna ze mlejna je tady jen o pět let starší než Kainarová, vypadá na 50+, jak je tady strhaná. Asi bouřlivý život. Taky nechápu, když se mi holka nabízí, že jako dělám drahoty. Jo, a v tom testu rodičovství - jak oni určili nejen kdo není její otec, ale i kdo je? Kde ona sehnala jeho vzorky DNA? Až jsem si říkal, že spolu snad spali, tedy incest, což by byla alespoň zajímavá zápletka. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda učitele na maturitním večírku - skoro jako v amerických hororech. Pachatel vypátrán přímo samotným Prachařem, ikdyž jsem nepochopil jak. Jediné čím je tento díl nadprůměrný jsou herecké výkony mladých ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době smysluplný díl, taková vražda by se klidně mohla stát, i vyřešení případu dávalo smysl. V celé epizodě nechápu jen jednu věc, mladá a krásná Vondráčková se kpt. Čermákovi vyloženě nabízí a on jde raději na stanici psát hlášení??? 😊 ()

Reklama

Reklama