Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (224)

Figu 

všechny recenze uživatele

V této supr "komedošce" převládá nadmíra stupidity a lacinosti! Snad Prachař se dá trochu pochválit. Geislerka č.2 a Písařík jsou špatný jak Pardubickej hokej a příběh opravdu k sežrání jen pro dámský publikum... I když to dělám nerad, pač ty obézní lidi co nemaj soudnost a lezou před kameru fakt nemusím, tak z mé strany chvála i pro Evelyn Kramerovou, která mě celkem bavila a hlavně, která v sobě toho herectví špetku má. 40% ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

No tak ano... ale příští film bych dělal raději s někým jiným... Tedy upřímně, ona to není až tak velká tragédie, když to srovnám s filmy, které jsem si, v rámci doplňování mezer v soudobé české produkci, nakoukal. Ale není to ani žádný zázrak. Zasmál jsem se nahlas tuším dvakrát, uchechtl asi třikrát a vyloženě sympatičtí mi ústřední hrdinové byli asi jednou. Kde že jsou časy Snowboarďáků. Tohle bohužel nesahá ani na úroveň Rafťáků. Ale přitom mi to bylo i trochu líto, protože Ester Geislerová s Jakubem Prachařem nebyli úplně zlý pár. Škoda, no... Tak snad příště... ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to Ženicha na útěku i Nevěstu na útěku. Po slzavé cestě tu je přehlídka šťastných párů i sponzorských odkazů, bizarních nápadníků z internetu, na čemž zase stavěla Sezn@mka, zvyšováním sebevědomí za pomoci nových šatů, bot, účesů a cvičení, což používají takřka všechny romantické komedie, včetně náladových klipových podkresů. Podobně lze odškrtávat vzor za vzorem po celý film. Patří sem ponižující lovy v baru či stínový doprovod na rodinnou slavnost jako v Teorii velkého třesku, pouliční hudební vyznání z Lásky nebeské, veřejné ztrapnění v duchu Bridget Jonesové i sportovní souboj o muže, na jakém stojí Ženy v běhu. Více než herečky baví jejich kolegové, jmenovitě mimoň Jakuba Prachaře a zejména Jaroslav Plesl v epizodní, ale kouzelné „usínací“ etudě. Za vrchol hospodského humoru čtvrté cenové považuji hlášku hrdinky "je střed, je ho tam třeba". Kdykoli se urodí milý nápad – a takových detailů není vůbec málo, využije se alespoň natřikrát, jako třeba koťátko místo kapesníku. Navíc přirozenou radost ze smíchu leckdy vzápětí uzemní klišé jako hrom v čele se vzlykající slečnou vlekoucí kufr zpátky k mamince hustým lijákem. Je zde naštěstí dostatek vtipných situací i průpovídek typu „je ajťák, ne autista“. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Pro Pardubaky celkem dobra podivana. Jen je skoda trapne prehravane Evy - IT girl a trochu trapneho konce. Jinak bych hodnotil i lepe. Chapu, ze pro nekoho kdo videl Pardubice jen z vlaku to asi moc zajimave nebude a bude to spis podprumerna romanticka komedie, kde se zrovna za bricho popadat nebudete. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další Janákův sterilní nesmysl, který z naprosté zoufalosti pomohla pozvednout Evelyn Kramerová. Ona by to opět sice mohla být vděčná divácká romkom plná vítanných stereotypů o děvčeti, které dostalo kopačky během svatebního obřadu. Ale to by hlavní roli nesměla hrát Ester jako leklou rybu a scénář by musel dávat smysl. Náhody, omyly, sny, to vše je spatlané na jedné hromadě a každá další zákruta dusí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Karel Janák nutil Ester běhat po dostihovém závodišti a chtěl, aby s ostatnými přeběhla Taxisův příkop během Malé Pardubické. Točili scénu přímo v den, kdy se skutečný závod konal. (ČSFD)
  • Jakub Prachař chtěl mít jako zvířecího miláčka původně slepici, ale protože se dá těžko ochočit, zůstalo u potkana Richarda III. (Tonula)

Reklama

Reklama