Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Kyra náhodou objeví svět plný kouzel a získá kouzelnou moc. Když se však objeví nečekané nebezpečí, Kyra musí sjednotit víly, elfy a lidi, aby je tak zachránila! (TV Nickelodeon)

Recenze (15)

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Když jsem si pustila první, druhý, třetí díl, říkala jsem si celou dobu: Proč na to vlastně koukám? Z počátku mi hrozně vadil podivně znějící český dabing hlavní hrdinky, který zní na rozdíl od ostatních herců jako ze sudu. Ale světe div se, zvykla jsem si. Seriál se rozjel, začalo to mít děj a teď, u 14té epizody mě to hodně baví. Ano, je to seriál spíš pro mladší diváky, ale co. Koukat se na to dá a pobavit to také umí. Za 3* ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně slabý. Krátká stopáž každýho dílu je spíš plus, než mínus. Je to jako spojení Prasátko Pepina a Harry potter, kdy bohužel prasátko svým pořadem přebralo 95% smyslu toho všeho. Nejvíc mě bavila Elizabeth Cullen(která mimochodem neni naspaná v hercích, jakožto nikdo z reálnýho obsazení). Za mě 1* jen za Elizabeth a NEDOPORUČUJU ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Seriál pro děti. Pro malé děti. A trochu hloupé. Seriál pro malé, trochu hloupé děti. Těm se to líbit bude. Vlastně ne. Kdyby mi bylo 13 let (kde jsou ty báječné časy, fňuk), tak by se mi to pravděpodobně líbilo. Taky bych to mohla brát jako nástroj k výuce angličtiny. Ale má to nesympatické postavy a podivně nekonzistentní magický svět (asi, viděla jsem 4 díly). Lidé nad 15 let by se tomuhle měli vyhnout. Jinak dobrý. ()

sirjohn 

všechny recenze uživatele

Toto je opravdu pro cílovku 8-12, možná ještě mladší. Je to třeba vidět, pomalejší styl, aby to děti stíhaly, jemné náznaky sociální kultury a vzdělávání do nastávajícího pubertálního života. (puberťáci už mají jiné filmy ;).) Tedy, musel jsem se odprostit a vžít do děje s pohledu mladšího, ale protože jsem chtěl něco klidného a z dnešní doby, příběh na pozadí jsem si užil a některé věci byly opravdu udělány moc pěkně - některé "nespravedlivé" scény, kde se nebály dát hl.hrdinku do konfrontace, která by v dřívějších dobách taková nebyla, pěkná a věcná reakce. Chtěl bych mít takový pořad být malý. To už se nás moc netýká, ale možná trochu chybějící znalosti můžeme dohnat v Sex Education ;)) ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Seroš pro náctileté holčičky které se ještě nedostali k Martinovy nebo Tolkienovy. A jelikož se dneska čtení moc nenosí ani se k nim asi nedostanou....  Jako pár dílů jsem opravdu dal. Nekecám fakt!! Ale zjistil jsem že mi z toho začíná měknout mozek a růst kozy. Tak jsem toho raději nechal. 28% 1* ()

Galerie (194)

Zajímavosti (2)

  • Sourozenci Imogen a Darra jsou také sourozenci v reálném životě (Elizabeth a Julian Cullen). (sirjohn)
  • Natáčelo se v Austrálii ve městech Brisbane a Gold Coast. (BMW12)

Reklama

Reklama