Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nedávej jí ho tam celýho. Nezaslouží si to." Pan Šedý a jeho SM srandy si o zparodování vyloženě říkaly, ale pan Černý to absolutně nezvládl. Sice jsem se bavil při výprasku, při waterboardingu a při seznámení s otčímem Ronem, ale to je zoufale málo. Většinou totiž pan Černý dělal a říkal v podstatě to samé, co už dříve plácal pan Šedý. Pouze přitom dělal ksichty, abych pochopil, že je to vtip. Sorry, nepochopil jsem to a sebevědomě říkám, že to nebyla moje chyba. Jsem totiž pan Bílý a nehodlám kvůli tomu trpět. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když natočíte parodii na svým způsobem kulturní odpad a dopadnete snad ještě hůře. Ač milovník parodií (ovšem těch kvalitních, tak jako to uměla legendární trojka ZAZ), nikdy jsem humoru bratří Wayansů nepřišel úplně na chuť. Navíc mi přijde, že rok od roku víc a víc padají suchým záchodem směrem dolů. Tohle opravdu nebylo kdovíjaké povyraženíčko.....laciné, nevtipné.....ano víme, parodujete 50 odstínů šedi, ale co dál? Pokus o gag každou desátou vteřinu...úspěšnost 1 ku 200. Mám tady výzvu pro filmaře všech ras, velikostí i náboženství: Kdo nabídne Marlonu Wayansovy nějakou roly, která není založená na vypouštění tělesných plynů?....myslím si, že už dávno nestal čas jít dál. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Pár nenormálních aktivit nebyla žádná sláva, proto jsem čekal, že tohle bude alespoň ještě o stupínek horší. Výsledek mě ale docela překvapil. Nasmál jsem se tu tolika věcem z plných plic, až jsem se divil, jenomže co si budem povídat, příběhově to bylo zase na jedno brdo a téma, které vyloženě nemusím tomu také nepomohlo, takže je to takový průměr. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý mal byť skutočnou zlatou baňou na vtipy nakoniec spadá do vôd skutočne typických amerických paródií bez nápadov, chuti a dobrého humoru. Zasmial som sa párkrát, najmä na ceste autobusom a keď Kali Hawk napráska Marlonovi Wayansovi. Okrem toho tam bolo ešte pár, kde som sa trošku zasmial a hovoril som si, že potenciál bol, ale inak je "Fifty Shades Of Black" ešte horšie, než bolo minulého roku Fifty Shades Of Grey. Nechápem prečo to chce parodovať Whiplash a Magic Mike. Nedáva to často zmysel a je tu vidno veľa premrhaných možností, kde sa tvorcovia rozhodli ich cestou absolútnej prvoplánovosti a nedali si na humore ani trošku záležať. Ako som povedal, párkrát som sa zasmial ale oveľa viackrát som bol len otrávený, znudený alebo znechutený. Neodporúčam film vidieť. Ešte aj parodované "Fifty Shades Of Grey" malo aspoň dobrú hudbu, herci sa tomu niečo dať snažili a film aspoň nejako vyzeral. Žiaľ, asi ostáva zatiaľ nepokorenou bláznivou komédiou posledných rokov pre mňa Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant. Nie, že by ten film bol reálne dobrý... od toho má ďaleko, ale z filmov tohto žánru to pre mňa bolo relatívne pozerateľné. "Fifty Shades Of Black" žiaľ nie. Hodnotenie: D- ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa k tomu dá vyhnúť, tak na film nedávam až to najhoršie hodnotenie. Ale tu jednoducho nie je možné inak rozhodnúť. Mnoho scén a tzv, „vtipných momentov“ jed pod úrovňou a dialógy nie sú originálne. Až na krátku paródiu filmu Whiplash sa na to dá rýchlo zabudnúť. PS: „Scary Movie“ mal v sebe viac fantázií. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama