Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (250)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Open Road Films // Počet premietajúcich kín v USA: 2,075 // Otvárací Víkend v USA: $5,900,528 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl ani jej neplánuji, ale na parodii s Wayansem jsem byl zvědavý a vcelku to obstálo. Překvapivé je, že situační humor je zde poněkud trapný až absurdní, ale naopak potěší vtipné dialogy, při kterých jsem se párkrát hezky zasmál. Ke konci se film už docela táhne, ale na pobavení to postačí. 55% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nedávej jí ho tam celýho. Nezaslouží si to." Pan Šedý a jeho SM srandy si o zparodování vyloženě říkaly, ale pan Černý to absolutně nezvládl. Sice jsem se bavil při výprasku, při waterboardingu a při seznámení s otčímem Ronem, ale to je zoufale málo. Většinou totiž pan Černý dělal a říkal v podstatě to samé, co už dříve plácal pan Šedý. Pouze přitom dělal ksichty, abych pochopil, že je to vtip. Sorry, nepochopil jsem to a sebevědomě říkám, že to nebyla moje chyba. Jsem totiž pan Bílý a nehodlám kvůli tomu trpět. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fuck Hard. And Quick.. Pan Wayans si odškrtl další položku na svém blacklistu filmů vhodných k parodování a řekněme si na rovinu, tenhle si o to žádal na kolenou. Zřejmě nikoho nepřekvapí, že Marlonovo potrhlé Black Dick Smoke Maryjane křepčení je z uměleckého hlediska o délku análního kolíku lepší než masterpiss lady Jamesové, i přesto, že se tradičně utápí v infantilitách, oplzlé lacinosti a omílání tématu represe černošského obyvatelstva. Zkusit u nás natočit scénu, v níž bílá matka schovává před svým černým adoptivním synem peněženku, klečí rasista Marlon spoutaný v playroomu ombudsmanky a žádné záchranné slovo ho od bolesti neuchrání.. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Originál jsem hodnotil odpadem a tohle je snad ještě horší. Černošské komedie nebývají moc vtipné a tohle je toho důkazem. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Parodie mám vlastně rád a těch novějších jsem viděl většinu, abych tak řekl nebo zkrátka celkem dost. Od Leslie Nielsena se tento podžánr počínaje prvním Scary movie posunul někam úplně jinam a hodně lidem to zkrátka je proti srsti. Sází se na ten nejjednodušší humor, jaký je možné předvést a pokud člověk nechce takzvaně vypnout mozek a ideálně vzít s sebou pár podnapilých kámošů, či se zkrátka patřičně naladit, trailer jasně ukáže, že by měl tento kousek a jemu podobné, vynechat. Já se bavil vesměs dobře..po nějaké době jsem chtěl dokonce napálit 4 hvězdy, ale na to je hlavně závěr příliš infantilní a místy nudné. A bezpochyby nebetyčně hloupé. Hangover Games ale dokazují, že může být hůř. A uvedení do českých kin naznačuje, že můžete být v kině zachráněni od českých pecek jako Lída Baarová nebo Decibely lásky. Takže vlastně fajn...6/10...[22.02.2016_Cinestar_Anděl] ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pár nenormálních aktivit nebyla žádná sláva, proto jsem čekal, že tohle bude alespoň ještě o stupínek horší. Výsledek mě ale docela překvapil. Nasmál jsem se tu tolika věcem z plných plic, až jsem se divil, jenomže co si budem povídat, příběhově to bylo zase na jedno brdo a téma, které vyloženě nemusím tomu také nepomohlo, takže je to takový průměr. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Strašne som chcel aby bola čierna lepšia ako šedá, ale nie je to tak. Marlon Wayans ako herec, scenárista a producent to až moc odbil. Kde sú tie časy Scarry Movie ? Nie je to inak najhoršie. Pár vecí ma pobavilo, ale ako celok to nefunguje. Keby sa zostrihala nejaká 10-15 minutovka toho najlepšieho určite by to bolo lepšie. Takto občas prišla aj nuda, ale na jeden krát to ušlo a bolo aj na čo pozerať (Kali Hawk). 50% - 2* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek všeobecnej strelenosti a hlúposti sa mi táto paródia páčila viac ako jej predloha originál. Niektoré gagy aspoň pobavili, keď už nič iné. Na toto sa dá fakt pozerať len keď má človek náladu na niečo šibnuté, potom to nie je až také zlé. 50/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se hodně těšil, protože druhý nejnavštěvovanější film loňského roku v českých kinech si o parodii samozřejmě přímo říkal. Za sebe mám z toho nakonec dost rozporuplné dojmy - místy se mi z toho filmu chtělo zvracet, místy jsem myslel, že umřu smíchy, většinou ale spíš převažovala nuda (hlavně k závěru). Přijde mi škoda, že spousta fórů je prozrazena už v traileru, na druhou stranu si podle něj může člověk udělat představu, jestli mu humor tohoto filmu sedne. Určitě to totiž není film pro každého, lidi na novinářské projekci se z kina průběžně zvedali ve velkém (samozřejmě včetně Spáčilky, která se vytratila přesně po 50 minutách od začátku - schválně jsem se podíval na hodinky). Zkrátka je to film blbý až hrůza, ale kdo se chce prostě jen pobavit a sedne mu tenhle pokleslý druh vtipů, ten si to může užít. Návštěvnost v kinech asi nebude nic moc, ale až to bude ke stažení na netu, mohl by se z toho stát hit - věřím, že spousta lidí už se té chvíle nemůže dočkat. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pěkné měla tato parta černoušků předešlé parodie na Paranormal Activity a teď přijdou s naprosto neuvěřitelnou 3.14čovinou. Vtipný byl tak jeden pokus o vtípek z devadesáti. Musím se přiznat, že mnohem více jsem se nasmál u původního snímku. Tento pokus o film se nesl v hodně trapném duchu. Zkrátka to celé bylo prostě debilní. Musel jsem se hodně snažit, abych to celé zvládl dokoukat. Přitom režisér Michael Tiddes není vyložené kokot, předešlé dva snímky se mu vydařily. Zřejmě změnil dodavatele a začíná si zvykat na odlišnou nitrožilní stravu. Bohužel, škodní jsou na tomto jeho rozhodnutí zejména diváci. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak špatné, čekal jsem to horší. Pořád to bylo lepší než původní verze. Od těchhle komedií toho člověk ani moc čekat nemůže. Ale bez zhlédnutí originálu tento film moc nedává smysl. Je to dost sestříhané. Marlon Wayans má zde svou klasickou roli stereotypního černocha jde mu to celkem dobře. Kali Hawk je jako představitelka Hannah taky vtipná. Film je plný různých popkulturních narážek, které nám třeba vždy nemusí dávat smysl. Hlavně je tam plno hlášek z různých filmů včetně toho původního. Některé vtipy jsou povedené, jiné už méně. Dost dobrá byla i Christianova rasistická matka v podání stále sexy Jane Seymour :) Celkově se to ale povedlo. "Nenávidím tě tak, jak černí nenávidí poldy." :D ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý mal byť skutočnou zlatou baňou na vtipy nakoniec spadá do vôd skutočne typických amerických paródií bez nápadov, chuti a dobrého humoru. Zasmial som sa párkrát, najmä na ceste autobusom a keď Kali Hawk napráska Marlonovi Wayansovi. Okrem toho tam bolo ešte pár, kde som sa trošku zasmial a hovoril som si, že potenciál bol, ale inak je "Fifty Shades Of Black" ešte horšie, než bolo minulého roku Fifty Shades Of Grey. Nechápem prečo to chce parodovať Whiplash a Magic Mike. Nedáva to často zmysel a je tu vidno veľa premrhaných možností, kde sa tvorcovia rozhodli ich cestou absolútnej prvoplánovosti a nedali si na humore ani trošku záležať. Ako som povedal, párkrát som sa zasmial ale oveľa viackrát som bol len otrávený, znudený alebo znechutený. Neodporúčam film vidieť. Ešte aj parodované "Fifty Shades Of Grey" malo aspoň dobrú hudbu, herci sa tomu niečo dať snažili a film aspoň nejako vyzeral. Žiaľ, asi ostáva zatiaľ nepokorenou bláznivou komédiou posledných rokov pre mňa Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant. Nie, že by ten film bol reálne dobrý... od toho má ďaleko, ale z filmov tohto žánru to pre mňa bolo relatívne pozerateľné. "Fifty Shades Of Black" žiaľ nie. Hodnotenie: D- ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Toto som dokázala dopozerať asi len preto, že som videla pôvodný film. V opačnom prípade by som to asi po chvíli vypla. Párkrát ma to rozosmialo, ale väčšinu času katastrofa. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně po vzoru nenormálních aktivit, absolutně nevtipná slátanina, která se snaží bavit každých deset vteřin novou narážkou na parodované odstíny šedi, ale divák se stydí, že na to vůbec kouká. Myslím, že sem se jednou zasmál. ()

Reklama

Reklama