Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Irina pracuje jako servírka na částečný úvazek, ale je propuštěna. Téhož nešťastného dne se její manžel stane obětí vážné nehody. Je z něj mrzák a nemůže vydělávat na živobytí. Aby se postarala o svého postiženého muže, dítě i o sebe, rozhodne se pro zdánlivě jednoduché řešení – chce se stát náhradní matkou. Záhy se ovšem ukáže, že je to nepopsatelně těžké. Jak může přijmout život, který v ní roste, když jej bude muset navždy opustit? Irina postupně zjišťuje, co to znamená milovat a odpustit. Režisérka říká, že tento "ženský, nikoli feministický" příběh je "o znovuobjevování světa skrze přivedení nového života do něj". (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

člověku se ani nechce věřit, že se tohle může stát v zemi, kde si vybojovali demokracii.kde se stát v podstatě vykašlal na své lidi.Uvěřitelný výkon herečky Apostolova. ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu si nejspíš velká část diváků uvědomí, že se má ve svém životě velice dobře a že drtivá většina našich problémů je v porovnání se situací, ve které se ocitla hlavní postava filmu Irina, v podstatě malicherných. Působivý film s vážným tématem, na který nejspíš hned tak nezapomenete, ale zároveň film, který si nejspíše znovu nepustíte. ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Asi mé první setkání s bulharským filmem a byla to skvělá volba. Irina je příběh, ze kterého mrazí, když si člověk uvědomí, že Bulharsko je součástí Evropy a tudíž není nereálné, abychom něco podobného prožívali i u nás, nenechme se hýčkat falešnými iluzemi, že tohle by se mně stát nemohlo. Skvělé herecké výkony, hlavně Martiny. Film je pomalý, takže člověk má dostatek prostoru vnímat všechny ty emoce a prožívat s Irinou to, co se jí v životě děje. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama