Reklama

Reklama

Celeste

  • Austrálie Celeste (více)

Obsahy(1)

Celeste (Radha Mitchellová) kdysi bývala nejoblíbenější australskou operní zpěvačkou. Přesto se rozhodla všechno opustit a žít s mužem svého srdce ve zchátralé budově hluboko v deštném pralese v severní části australského Queenslandu. Deset let po jeho tragické smrti je Celeste připravena na poslední návrat na pódium. Celestin nevlastní syn Jack (Thomas Cocquerel), stále pronásledovaný minulostí, přijede na její pokyn uprostřed příprav na vystoupení. Celeste je přesně taková, jakou si ji pamatuje – krásná, omamná a nebezpečná. Když ho následně požádá o laskavost, která jde daleko za hranici představitelného, tajemství, jež je předtím rozdělila, uvedou do pohybu řetězec nečekaných a vášnivých událostí. (Cinemax)

(více)

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro mě trošku úlet. To, že se film odehrává v nějakém tajném chrámu na severu Austrálie z něj nedělá film s dobrou kamerou. Navíc, když si z něj místní udělají nějakou divnou pseudokavárnu, kde se spíš nemluví, než mluví a stejně tak potichu se dějí i významné dramatické zvraty jedné těžko uvěřitelné rodiny. Hudební je tento film jen povrchově. Stejně tak povrchově působí jako drama. Více bych ho přirovnal k dvouhodinovým nelogickým záběrům z místa, o kterém jste do té doby ani neměli páru, že by se mohlo v Austrálii nacházet. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opět lepší béčko.dosti to kazila poněkud zvláštní kamera ale vzhledem k ději odehrávajícím se povětšinou ve stísněném prostoru u laguny to asi ani jinak nastavit nešlo.Motiv příběhu poměrně zajímavý.Úspěšná zpěvačka vzpomíná na minulost a konfrontuje ji s přítomností.krásné přírodní prostředí ve kterém se ztrácí se svojí rozpolceností Jack. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama