Reklama

Reklama

Playmobil ve filmu

  • Francie Playmobil, le Film (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Dívka Marla nevěří svým očím, když jejího mladšího bráchu do sebe vtáhne velký hračkový model města. Dokud podivné kouzlo trvá, vrhne se za ním. Chvíli letí, pak dopadne a pak se nestačí divit znovu a ještě víc. Ocitla se totiž v animované říši, kde ona sama je... figurkou Playmobil. A všichni ostatní taky! Brácha tu ale není a Marla se proto vydává na neuvěřitelné dobrodružství pestrým a kouzelným světem, aby ho našla. Potkává pohodového řidiče food trucku a brzy nato i speciálního tajného agenta, který o její situaci všechno ví a taky přesně ví, co dělat. Na 100%... tedy asi tak skoro úplně jistě. Celou trojici pak čeká zábavná a divoká cesta, která nemá žádné hranice stejně, jako je nemá fantazie světa Playmobil. Projdou westernovým městečkem, potkají piráty, rytíře, dinosaury, Vikingy, objeví pohádkovou část s netradiční kouzelnou vílou a všechny stopy směřují až do římského kolosea, kterému šéfuje zlovolný císař Maximus. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (25)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když jsem tehdy na to viděl trailer byl jsem hodně skeptický říkám si copyright Lega , ale není to vůbec špatné. Pokud budu porovnávat je to na podobné úrovni jak Lego Příběh 2 a určitě lepší Lego Batman a Lego Ninjago. Kdyby byl další díl (nevím kolik to vydělalo nebo prodělalo) klidně bych do toho i šel. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Playmobil: The Movie" ani náhodou nemôže konkurovať ostatným animovaným filmom, ktorým by sa chcel priblížiť? Ktorým? Úprimne si myslím, že na to si viete odpovedať aj sami. Takže nie, nebudem ich sem vypisovať. Pre mňa osobne slabý počin. Nečakal som od toho ale moc. Anya Taylor-Joy tu dokopy vôbec nevie zažiariť a moc filmu pridať nevie. Keby hral jej postavu ktokoľvek iný, tak by to podľa mňa nič nezmenilo. Dievča je šikovné, ale nerozumiem, prečo sa dostala do tohto filmu. Je to proste nudná rola protagonistky v divnom svete. Takej, aké sme už videli veľakrát predtým. Animácie sú okey, no myslím si, že film by potreboval nejakú krajšiu farebnú paletu, ktorý by priniesol niečo krajšie na pozeranie. Okrem toho dizajny niektorých postáv nie sú zrovna najlepšie zvládnuté. Pripomínajú mi iné postavy, ktoré boli figúrkami v inom animovanom filme, ktorému sa to snaží podobať. Najviac je to pre mňa vidno, keď sa pozriem na zloducha filmu. A potom sú tu ešte okrem toho aj hudobné čísla, ktoré sú podľa mňa tak zabudnuteľné a nudné, že film nemá reálne čo posunúť do nejakej zaujímavejšej roviny. Myslím si, že najlepšia časť celého filmu bol pre mňa úvod, kde sa stretneme s našimi postavami (v tom čase ešte hranými). Tomu som dokázal asi najviac uveriť. A aj čo sa z toho odvinulo. No všetko ostatné je staré známe v inom kabáte, ktorý nie je dostatočne pekný na to, aby som to pochválil. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Moc by to chtělo být dalším Lego příběhem, jenže tomu chybí úplně všechno. Je to jen animák, u kterého se nebudou nudit tak maximálně malý caparti. Humor je ten nejzákladnější, všechno je to šíleně hlasitý a barevný. Skáčeme z jednoho světa do druhého ale mě to bylo vyloženě jedno. Jediná dobrá část byla ta špiónská, tehdy jsem si ještě říkal, že by mohl jít film ve druhý půli nahoru, jenže za 5 minut jsem zase začal upadat do všudypřítomné letargie. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Brácha se ségrou se octnou ve světě podivných a ne moc hezkých panďuláků a když se bratr ztratí, musí ho sestra najít a zažije velké dobrodružství. Teoreticky. Playmobil ve filmu je hodně usedlý animák, který spoléhá hlavně na to, že ukáže co nejvíc stavebnicových věcí a člověk kvůli tomu přestane vnímat, jak je ve všech směrech přinejlepším průměrný. S dětmi se to zvládnout dá. Bez nich není důvod, abyste to viděli. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je celkem evidentní,že Playmobil (který pro mě byl vždycky ošklivější Lego,popřípadě o malinko hezčí Igráček) se inspiroval právě u Lega a nechal si natočit svůj PR kousek.Bohužel pro ně jsem ale takhle zoufale nezábavný a nudný animák neviděl už roky.Animace se je sice ok,ale humor tu není vůbec a když už přijde pokus o něj,tak nefunguje.Příběh je navíc slepenec nezáživných klišé a už asi od půlky kdy mi došlo,že se nic nezmění mě přestalo zajímat co bude...20% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Fairy Godmother v Nemecku nahovorila víťazka 10. nemeckej superstar Beatrice Egli. (JADIM)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. července 2019 na Mezinárodním animovaném filmovém festivalu v Annecy. (ČSFD)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Reklama

Reklama