Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Recenze (83)

verbal 

všechny recenze uživatele

Velkohubý židák s koňskými zuby si už pár let hraje na Divného Ela Jankoviče a vcelku trefně háže skvostná hudební hovna po všech těch příčinách prvních fleků na kalhotkách nevkusných školaček, beznadějně uvízlých ve slaboduchých osidlech komerční debility chlapeckých homokvartet, vyrachtaných popových kurviček a celé plejády neumětelských oslizlých buzerantů s narozeninovými dorty na hlavách, kteří místo zvukovodů dráždí především nevyvinuté klitorisy a velmi pozvolně sestupující varlata. Tento pseukument není zdaleka až tak třeskutý jako 7 dní v pekle, ale pořád je to skvěle zahraná, výborně natočená, vtipná a fekálně inteligentní satira, jež si ovšem tak trochu pokrytecky sere do huby a vyhání čerta ďáblem. Používat totiž k dehonestaci kdákajících buznoidů třeba Džiz-ina Tymbrgeje, který není nic jiného než jen pětatřicetiletý Bíbr, vymatlané negerské recitátory, jež jsou snad ještě větším a tupějším zlem, nebo nedejsatane Marušku Keryjovou, to je něco, jako dělat si prdel z Lunešitů, a pozvat si na to Hanychovou, Krajča, Tomáše Hnuse, Vojtu Dicka, Rytmuse, 5 Pičí, Holki a Bohuša Matuša. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Samberga žeru v Brooklynu a i když The Lonely Island tolik nemusím, tak mi tenhle hudební paradokument sednul. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mám rád Samberga a jeho tupě rozesmátá držka mě zatím nepřestala bavit. Film ale nic moc. Viděl jsem lepší fiktivní dokumenty a ani ty písničky nebyly extra vtipné. Lonely Island mají srandovnější věci. Spousta známejch ksichtů potěší. Mě se nejvíc líbilo, jak svýmu DJovi objednal tu robotickou hlavu, nebo co to bylo :) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušný a neotřelý film, který nás provádí zákulisím pop kultury. Hezky zahrané, písničky mají skvělý text, spousta známých tváří a nechybí i humor. Bavil jsem se. 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta kokotina delajici si srandu ze vsech tech filmu o ceste na vrchol. Od zacatku do konce to jede podle klasicky sablony vzestup, pad, vyhrabani ze sracek, do toho spousta pisnicek s naprosto mimoznima textama, rozhovory se znamejma osobnostma a lehce dokumentarni styl. Jenze v kazdy minute filmu je vam jasny, jak si z toho tvurci delaj nehoraznou prdel. Ne, ze by to byla az tak uzasna komedie, ale par hlasek je zabijackejch, bavil jsem se od zacatku do konce a Samberg je v hlavni roli genialni. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím jak to hodnotit :D Já Lonely Island poslouchám a strašně miluju jejich humor, který chápu, že ne každému může sednout. A jo je to dementní až za hrob. Ale ty vole... Jestli mám tenhle paradokument hodnotit jako komedii tak tady není co řešit . Řezal jsem se smíchy snad co 2 minuty a každé cameo nebo nějaká trefná poznámka ohledně celebrit mě nepřestávala šokovat. Můžeme se bavit o nějakých filmových postupech nebo tady řešit cokoli po vkus až po nějakou etiku, ale o tomhle to vůbec není. Ti borci jdou totiž za hranu 4 real! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtěla, ať ji vymrdám, jako jsme vymrdali s bin Ládinem." Tak tohle nebyla úplně hudba, jejíž rytmus by dokázal postavit mé uši do pozoru, ale ty neskutečně hovadské texty udržely mou pozornost i při štěcích Ringo Stara, Mariah Carey a výběru divných černochů, kteří rychle povídají do hudby. Mě to tedy hodně bavilo v jednotlivostech, ale přesto si má bujná fantazie dokáže představit, že bych se u tohoto poťouchlého rýpání do prohnilosti hudebního byznysu dokázal pobavit o dost líp. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Chytrá satirická parodie prakticky na všechno, co si představíte pod pojmem hudební průmysl. Andy Samberg je v hlavní roli výborný, nemá příliš daleko do Sachi Barona Cohena a asi mě teď začne víc zajímat, oceňuji ale i tu spoustu dalších lidí ve vedlejších až zanedbatelných rolích, kteří se mnohdy nebáli udělat si legraci sami ze sebe. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Fiktivní dokumenty mě nikdy nebraly, ale Andy Samberg je prostě génius. S ním je všechno obrovská zábava, nejde se nesmát něčemu, kde se objeví. Nejvíc mě asi dostala ta písnička s Úsámou. :D ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Lonely Island miluju a tohle je pohodová komedie přeplněná hudebními celebritami. Na nejlepší songy (resp. videoklipy) téhle party to nemá, ale je to opravdu fungující film, který nestojí jen na té hromadě cameí. Trochu jsem se bál, ale za mě fakt povedené převedení Lonely Island do filmu. (8/10) ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Něco jsem už od těchto pánu viděl a ač nejsem nijakým zásadním fanouškem, tak se mi ta parodická videa na youtube líbila. Náhoda mne přivedla k Popstaru a bavil jsem se jak blázen od počátku do konce. Vtipná camea celebrit, trefně vystihnutá klišé šoubyznysu, střízlivá stopáž. Super... 100% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu jinou formu, ale v pohodě. Opět vynikající Samberg, na kterém to všechno stojí, výborná necenzurovaná hudba (Usáma TOP), skvělé obsazení. A díky tomuto filmečku jsem narazil na The Lonely Island, vůbec jsem nevěděl, že něco takového existuje, Samberg je frajer a Hot Rod navždy v paměti. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento fake dokument nebol vôbec najhoršou komédiou. Dokonca to má v sebe aj určitú myšlienku, ktorá sa dobre sleduje a má to zaujímavé momenty. Hudba je síce podľa mňa úplne otrasná (možno s výnimkou záverečnej skladby od Style Boyz) ale na druhú stranu ma veľmi bavili všetky hviezdne cameo a ako som už naznačil.. Andy Samberg nám trošku ukazuje ako to vo svete pop music funguje a zvláda to celkom dobre. Je to uveriteľné a aj jeho postoje sú veľmi uveriteľné. A chvíľku mu trvalo, kým si uvedomil skutočné hodnoty. Bavil som sa na správnych momentoch, ale čo mi vo filme chýbalo bol moment, kedy by som sa skutočne rehotal a smial na plné kolo. Väčšinou som sa sem tam pousmial a zasmial trošku, ale nič také silné tam nebolo. Je to podľa mňa film, ktorý stojí za to vidieť, má to nejakú inteligenciu, ale nečakal by som od toho zázraky. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B- ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kluci z Lonely Island mají popkulturu neuvěřitelně nakoukanou. Většina z těch pecek s úplně debilním textem by klidně mohla hrát z rádia (a být úspěšná!). Je to sranda. Dost. Někdy se for nepovede, ale o minutu později přijdou tři jiný. Hvězda navíc by určitě měla přijít za podpis na péro. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Parodie na všechny možné popstar, rockstar i rapstar: nabubřelost, slávomanství, nejistota, chatrné psychické zázemí, egoismus, ego, stupidita. Sláva, úpadek, pokorný návrat – tak by se dal shrnout děj. Humor sází hlavně na zveličování, což se občas povede, ale občas sklouzne k vyprázdňovacím gagům – takže za to ubírám na hodnocení. Některé scény jsou křečovité, ale pár je vydařeně vtipných. SHRNUTÍ: Když ti sláva přeroste přes hlavu a ty jsi natolik tupý, že ani přesně nevíš, kde tu hlavu máš. Natož, abys ji odlišil od prd...e. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

The Lonely Island mám ve velké oblibě již pár let. Kdo by neznal jejich otevřenou zpověď "Jizz In My Pants", kterou následovala příjemná Vánoční píseň "Dick In The Box". Rovněž musím vzpomenout dnes již legendární příručku pro teenagery "I Just Had Sex" či revoltu vůči systému, která byla vyjádřena písní "Threw It On The Ground". Takže, jak se těmto třem šílencům povedl jejich první film? V rámci svých vytyčených mantinelů je finální výsledek více než dobrý. Trio po celou stopáž předvádí svůj typický humor, který rámuje několik skutečně chytlavých písní, které se, stejně jako ty předchozí, stanou za nějaký čas legendárními. Také musím ocenit styl, s jakým k dané látce přistupují - jako k dokumentárnímu filmu, který je obohacen o rozhovory s osobnostmi světového showbyznysu. Film Popstar: Never Stop Never Stopping je pro fanoušky The Lonely Island takovým celovečerním "klipem" k jejich dalšímu albu. Ti, kteří jejich tvorbu znají, budou nadšení a film si užijí, avšak lidé, kteří je neznají, film pravděpodobně odsoudí jako moc vulgární. Těmto jedincům můžu vzkázat jen jedno: "I'm on a boat motherfucker take a look at me!" „Ever since I was born, I was dope.“ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

The Lonely Island mám rád. Ale nie som si úplne istý, či na celovečerný film ich humor stačí. Je to niekde na pol cesty. Hudba fajn, rovnako aj všakovaké kameá. Ale príbeh samotný je typický výcuc všemožných klišé, ktoré sa chalanom občas darí parodovať a inokedy ide ich humor úplne mimo mňa. Samberg pre mňa nie je úplne že herec. Skôr je to showman. Dakedy mu tie jeho grimasy verím, inokedy mi lezú na nervy. A hoci to má svoje silné miesta a tiež sa tomu pomerne presne darí pomenovať a parodovať súčasnú americkú hudobnú scénu, nie je tempom ani načasovaním natoľko zábavné, aby som sa k tomu chcel vrátiť. To si radšej pozriem nejaký ich klip. Bavia ma viac. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

The Lonely Island mam celkom rada. Vacsina pesniciek tu ale nie su ani zaujimave ani vtipne, okrem samotneho faktu ake su zle. Bin Laden Song a mozno refren k I'm So Humble su fajn. Film OK na jedno pozretie. ()

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama