Reklama

Reklama

Na Aljašku

(seriál)
  • USA Into Alaska
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2018, 42 min

Obsahy(1)

1. Orel zpět na svobodě: V útulku pro divokou zvěř Kenai musí správce Johnson zachránit zraněného orla bělohlavého. Na ostrově Kodiak Island vstupuje biolog Bill Leacock na území medvědů.
2. Na území medvědů: Bill a Dustin musí získat důležité informace o medvědech, než je bouře uvězní na území medvědů kodiak. Na chráněném území Kenai Chris stopuje pytláka.
3. Lososi se blíží: Rybářská sezona začíná a Rob pátrá na Kenai po ztracených pasažérech převrácené lodi. Stážistka Laura získává zkušenosti s neslavně známým migrujícím lososem.
4. Pátrání po kamzíkovi bělákovi: Bill a Dustin se přiblíží k prasnici s mláďaty u rybí zábrany a Dom vyrazí do hor Chugash, aby zjistil, co se stalo s jedním z jeho kamzíků.
5. Rybaření na řece Kenai: Rob prověřuje, zda je jeho pes Rex řádně vycvičený a práci zvládne, zatímco pro Chrise začíná rybářská sezona na Kenai.
6. Učíme se létat: Rob prověřuje, zda je jeho pes Rex řádně vycvičený, a rozhoduje o budoucnosti jejich partnerství. Laura se vydá na letecký průzkum buše, aby zjistila stav populace labutě trubače. (Animal Planet)

(více)

Galerie (13)

Reklama

Reklama