Reklama

Reklama

Unforgettable

  • USA Unforgettable (více)
Trailer 1

Dramatický thriller sleduje Tessu Connoverovou (Katherine Heigl), která se jen těžko vyrovnává s koncem svého manželství poté, co se její bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastně zasnoubí s Julií Banksovou (Rosario Dawson). Nejen že Julii přivede do domu, v němž s Tessou kdysi žili, ale i do života jejich dcerky Lily. Julia, která se snaží přivyknout nové roli manželky a nevlastní matky, věří, že potkala muže svých snů, muže, který jí pomůže udělat tlustou čáru za její ponurou minulostí. Tessina chorobná žárlivost však brzy překročí všechny meze a nezastaví se před ničím, dokud se z Juliina snu nestane naprostá noční můra. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinu a třičtvrtě! než se něco začalo dít! Nebo jestli si réža myslel, že to všechno před tím byla gradace atmosféry, tak nechť se réža vzpamatuje z toho heroinovýho opojení, protože to bylo strašný hovno! Héglová to všechno zvládla s jedním výrazem ve gsichtě, a když náhodou změnila miminku,tak se jí pohly akorát koutky kolem držky a vůbec to bylo takový, jak to lidově říct...no na hovno! Nechat si kytky, který někdo pošle, aby se to muselo vysvětlovat? Si děláte prdel ne!? To a mnohem víc v téhle kolosální 3,14čovině! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný filmový thriller s malou dávkou atmosféry, veľmi predvídateľný a plný slabých hereckých výkonov, ktoré ho skutočne posúvajú hlboko hlboko dole. Najmä Katherine Heigl je tu maximálne zlá a v prvej scénke, kde ju uvidíme z nej nebudeme mať dobrý pocit. Je to proste od pohľadu šialená ženská. Rosario Dawson je podľa mňa skvelá. Snaží sa tomu dať maximum, čo môže a celkovo to možno trošku funguje, no potom sú tu aj divné nasilu scénky ako napríklad strihy medzi toaletami a Tessou, čo chatuje na facebooku a pritom dostáva orgazmy. Nechápem. Záver je plný klišé a vôbec celý film je plný klišé a pôsobí viac TV kvality, ne ako reálny film z kina. Neodporúčam vidieť. Nemôžem povedať, že by som nevidel horšie thrillery od tohto, ale o moc lepším ho to nerobí. Nemyslím si, že by som ho zakopal pod zem, ako niektorí kritici, ktorých kanály na youtube sledujem, no určite to nebude niečo, k čomu sa vrátim, alebo by som odporúčam vidieť komukoľvek z vás. Hodnotenie: C- ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Na Unforgettable som sa tešila už od prvého náznaku traileru. Napriek tomu, aké role si vyberala, som Katherine Heigl nikdy nepovažovala za hlavnú hrdinku romantických komédií a aj keď filmy ako 27 šiat alebo Život je raz taký mali originálny námet, tak sa na úlohu dievčaťa, ktoré zúfalo hľadá lásku sa proste nehodí. Toto je jej miesto, dokonalá, chladná mrcha, ktorá spraví hocičo, aby získala svoje. Výborný výkon spolu s Rosario dodávajúcou napätie, ktoré vo filme aj tak trochu chýbalo. Soundtrack slabý a výkony ostatných hercov vo vedľajších úlohách to neskutočne ťahali dole. Takéto námety mám rada, ale nie je to žiadna Gone Girl. Mimo iné, koniec ma sklamal. Za mňa 3* ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl nějaký thriller a u Unforgettable mě zaujalo obsazení, které, jak se následně ukázalo, je největší devizou celého snímku. Zvláště Katherine Heigl předvádí slušný výkon. Věřím, že roli Tessy tuze uvítala, neboť pro ni představuje příležitost vymanit se ze škatulky sladkých romantických blondýnek, případně opory Chirurgů. Rosario Dawson hraje neméně dobře, takže mužské postavy jsou tak nějak navíc, prkenné anebo zcela či téměř virtuální. Docela dobrý film, relax, pokud se díváte bez přehnaných očekávání, budete spokojeni. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z obsazení jsem byl docela na film natěšený, protože i Rosario i Katherine jsou krásné ženy. Ale zrovna Rosario tady moc své herecké schopnosti neukazuje a mám pocit, že je to ona, kdo film hodně shazuje. Samozřejmě až po scénáři, který sám o sobě nemá čím překvapit a jede si v klasických nudných kolejích. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Počas prípitku vo firme si na začiatku filmu môžete všimnúť, že Julia (Rosario Dawson) drží pohár v každom zábere v inej ruke bez toho, aby si ho podala. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama