Reklama

Reklama

Unforgettable

  • USA Unforgettable (více)
Trailer 1

Dramatický thriller sleduje Tessu Connoverovou (Katherine Heigl), která se jen těžko vyrovnává s koncem svého manželství poté, co se její bývalý manžel David (Geoff Stults) šťastně zasnoubí s Julií Banksovou (Rosario Dawson). Nejen že Julii přivede do domu, v němž s Tessou kdysi žili, ale i do života jejich dcerky Lily. Julia, která se snaží přivyknout nové roli manželky a nevlastní matky, věří, že potkala muže svých snů, muže, který jí pomůže udělat tlustou čáru za její ponurou minulostí. Tessina chorobná žárlivost však brzy překročí všechny meze a nezastaví se před ničím, dokud se z Juliina snu nestane naprostá noční můra. (HBO Europe)

(více)

Recenze (53)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ono to sice není nějak objevný a film se ani nesnaží tu předvídatelnost nějak maskovat, ale především díky sexy svini Tess, která je zdrojem veškerého dění se dá snímek s přehledem ukoukat. Katherine byla výrázná a herecky mě rozhodně nezklamala. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebýt Katherine Heigl, která tu psychotičku hrála skvěle, byl by tenhle film na odpis. Na druhou stranu si myslím, že tenhle druh thrilleru ocení spíš ženy, než chlap. Vzorová růžová knihovna se vším všudy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $11,368,012Tržby Celosvetovo $17,768,012▐ Sokyne na život a smrť. Troška taká obohraná thrillerová platňa ale dobre. Je to dejovo a schémou už také tuctové ale výhodou je že herečky v hlavných úlohách to ako tak ustoja, uhrajú. /55%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Sice jsem měla pocit již viděného v jiných podobách, ale byla jsem tak zvědavá jak to s tou potvorou dopadne, že dnes to zvednu nahoru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Velká sláva skrze seriál Chirurgové, pak několik nadějných sólovek a nakonec zaměnitelných blábolů. Možná vydělávaly, ale poslední snímky Katherine Heigl si kinodistribuci už určitě nezaslouží. Rosario Dawson je na tom podobně. Zdálo se, že nebude jen ozdobou filmů hvězdnějších partnerů, leč stalo se a přešlapů má na kontě požehnaně. Karty jsou jasně rozdané. Jedna je majetnická, zlá a ponížená, druhá oblíbená a snaživá, leč ji stíhá minulost a tak občas klopýtne, i když tomu scénáristé hodně pomůžou a sama postava jen pasivně přihlíží následkům: třeba když se rivalka zřítí ze schodů. Divák opravdu nemůže očekávat dramatické zvraty, elegantní zápletky a už vůbec ne inovativní přístup. Tohle tady bylo mnohokrát a podstatně lépe, tvůrci naštěstí nemají problémy s rytmem vyprávění, herecké výkony jsou bez větších výhrad, jen scénárista se toho neměl bát a víc tlačit na pilu. Zejména v 90. letech velmi úspěšná producentka Denise Di Novi se zbytečně cpe někam, kam nepatří. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nic nezapomenutelného se nekoná. Obě herečky v hlavních rolích vzdorují ohranému námětu, blbým dialogům, absolutní předvídatelnosti i televizní suchotě jak se dá. Málo platné, Katherine Heigl není na plátně přáno. Přitom je její obsedantní psychopatická mrcha tím nejzajímavějším, čím film disponuje. Začíná se ve chvíli, kdy Jules (Rosario Dawson) je v péči policejních vyšetřovatelů, je obviněná z vraždy, samozřejmě je jasné, že žádný zločin nespáchala. Musíme se v ději vrátit o půl roku zpět, abychom viděli, co výslechu na policejní stanici předcházelo. Všechno na Jules narafičila Tessa (Katherine Heigl), která nemůže přes poševní vchod přenést, že její bývalý manžel se noří pravidelně do kakaa, navíc se s tímhle drinkem má co nevidět oženit. A tak Tessa zkušeně intrikuje, spojí se přes falešný profil s temným mužem z Julesiny pohnuté minulosti, volá jí z anonymních čísel, vydává se za ni, prostě dělá vše proto, aby vztah i snoubenku zničila. První hodinu se toho příliš nestane, vše je zbytečně rozvleklé, tempo i napětí absentuje. I málo zkušený divák hravě odhadne, že naplno se film rozjede někde půlhodinu před koncem. To sice ano, jenže finální střet vagin je málo šťavnatý, vaginy zůstaly proklatě suché, herečky se kočkují jak dvě blbky, až jedna dostane nápad, že uzavře smrtelný pakt s nožem. Nevyžaduji po filmech, aby byly absolutně originální, to vůbec ne, jde mně o mnoho jiných aspektů, které ale tento film zcela postrádá. Film postihlo hned několik negativních faktorů. Zdatná scenáristka Christina Hodson se nepotkala s formou i invencí, jen přežvýkala stokrát viděné. Nejhorší je ale na filmu režie. Zkušená producentka Denise Di Novi režíruje jen vzácně, tuhle činnost by měla přenechat povolanějším, respektive už by neměla vůbec režírovat. Režijní řemeslo totiž vůbec neovládá. Film by klidně mohl těžit ze zlověstné atmosféry, vůbec se o to nepokusí. Když dojde na erotickou scénu, herci jsou nabalení jak na Everest. Násilné scény jsou krotké a nebývale mizerně natočené, pád ze schodů vyvolá pobavený smích. Vše řemeslně nezvládnuto. Film má rating R, všechny nemravné i násilné scény jsou jak z odpoledního televizního filmu. Není nutno litovat, že se film neprobojoval do našich kin, tv obrazovka mu totiž sluší dokonale. Katherine Heigl a Rosario Dawson se na to ani trochu nevykašlaly, jejich herecké kvality vysoce ční nad kvalitami filmu. Velká smůla, že to Katherine zase s kinofilmem nevyšlo, je to zrovna ta z hereček, která vyvolává erektivní stavy. Film je, jak to kulantně sdělit, ztráta času. Valná většina thrillerů, odehrávajících se na podobné téma, byla lepší. 4/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Kdyby teda Katherine Heigl byla krapet víc dokonalá a nebyla pořád tak zarudlá, mělo by to ještě lepší efekt, ale nevadí. Celkový příběh byl vymyšlen skvěle. Psychopatická ex a taková ta kyberidentita, která je viditelná většinou jen ve filmech o puberťácích. Myslím, že v dospěláckém světe měla o level větší význam. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný filmový thriller s malou dávkou atmosféry, veľmi predvídateľný a plný slabých hereckých výkonov, ktoré ho skutočne posúvajú hlboko hlboko dole. Najmä Katherine Heigl je tu maximálne zlá a v prvej scénke, kde ju uvidíme z nej nebudeme mať dobrý pocit. Je to proste od pohľadu šialená ženská. Rosario Dawson je podľa mňa skvelá. Snaží sa tomu dať maximum, čo môže a celkovo to možno trošku funguje, no potom sú tu aj divné nasilu scénky ako napríklad strihy medzi toaletami a Tessou, čo chatuje na facebooku a pritom dostáva orgazmy. Nechápem. Záver je plný klišé a vôbec celý film je plný klišé a pôsobí viac TV kvality, ne ako reálny film z kina. Neodporúčam vidieť. Nemôžem povedať, že by som nevidel horšie thrillery od tohto, ale o moc lepším ho to nerobí. Nemyslím si, že by som ho zakopal pod zem, ako niektorí kritici, ktorých kanály na youtube sledujem, no určite to nebude niečo, k čomu sa vrátim, alebo by som odporúčam vidieť komukoľvek z vás. Hodnotenie: C- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film má špatný název, protože je zapomenete vteřinu po jeho konci. Nejlépe a něj jít s přítelkyní po tom, co si dáte koktejl. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasický film o šialenej ženskej, ktorá začne niekomu strpčovať život. Námet, ktorý vidíme bežne v bazárových či výpredajových formátoch, no tentokrát si priviedli herecké hviezdy. A musím uznať, že hoci Katherine Heigl veľmi nemusím, tu jej tá rola zarezala. Smerom k záveru som však bol stále viac rozhodený, ten scenár je naozaj veľmi plytký, vyslovene lacný. Prináša klišoidný dej a pri niektorých situáciách stojí až rozum, ako napríklad dievčatku zomrie mama a napriek tomu, že celý čas ju brutálne milovala, odrazu jej veľmi nechýba a stačí jej na objatie aj macocha. Jediné vysvetlenie je, že je už v tak útlom veku fanatickou podporovateľkou Black Lives Matter. Dokonca ešte pred vznikom tohto rasistického združenia. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl nějaký thriller a u Unforgettable mě zaujalo obsazení, které, jak se následně ukázalo, je největší devizou celého snímku. Zvláště Katherine Heigl předvádí slušný výkon. Věřím, že roli Tessy tuze uvítala, neboť pro ni představuje příležitost vymanit se ze škatulky sladkých romantických blondýnek, případně opory Chirurgů. Rosario Dawson hraje neméně dobře, takže mužské postavy jsou tak nějak navíc, prkenné anebo zcela či téměř virtuální. Docela dobrý film, relax, pokud se díváte bez přehnaných očekávání, budete spokojeni. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Katherine se po všech těch sladkých single buchtách, které nikdo nechce dopracovala k mokrému snu. Bitchoidní milfce, kterou si přejete v latexu, kozačkách a s bičíkem, kterým vás bude řezat hlava nehlava. Na to, jak je film dlouhý, je buď málo akční nebo málo temný a napínavý. Katherine hodně pomáhá povaha její role, přesto jí dává lépe a přijatelněji než rozplizlá Rosario. Každopádně, možná v tom filmu hrál ještě někdo, ale kromě Katherine s Rosario si ho po odběhnutí závěrečných titulků nevybavíte. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono je to do určité míry i zábavné, ale asi ne tak, jak tvůrci chtěli. V zásadě se jedná o nijak zajímavý thriller s tuctovou zápletkou, kdy šílená ex dělá naschvály nastávající bývalého manžela. Nicméně je docela sranda sledovat tu koncentraci všemožných klišé a největší prča je, když dojde na herecké výkony. Copak Rosario Dawson, ta to ještě jakž takž odchodila, ale Katherine Heigl přehrává takovým způsobem, že jsem se musel smát téměř pokaždé, když se snažila dostat do jakéhosi psycho-módu. A to bylo dost často. Všechno korunovala neskutečná závěrečná "bitka". Tak trošku guilty pleasure. 50% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Kvalita thrilleru sa pozná podľa kvality záporáka. Nie žeby Katherine nebola presvedčivá mrcha, dokonca sa zo začiatku zdá, že jej postava má solídny plán, no už vtedy je Tessa hrozne predvídateľná, lebo ste podobnú pizdu videli v stovke iných B-čkových thrillerov, že to fakt pripomína telenovelu, ako tu je často zmieňované. A ako sa blíži koniec, je to čoraz horšie a zistíte, že ten záporák stojí za starú belú, ako aj celý film. Horko-ťažko dve hviezdy. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - Rychlo film s přetáčením. Katherine zahrála mrchu celkem dobře. Škoda té její umělé vizáže. Mám ji od dob Bláznivé olympiády zafixovanou jako pěknou babu, ale všechny ty plastiky a umělotiny jsou do očí bijící. 60% ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Nevím proč tolik kritiky od všech. Schopný thriller s perfektním obsazením. Zkrátka to nejlepší, co jsem za celé vánoční svátky viděla. 52%? Za mě určitě víc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z obsazení jsem byl docela na film natěšený, protože i Rosario i Katherine jsou krásné ženy. Ale zrovna Rosario tady moc své herecké schopnosti neukazuje a mám pocit, že je to ona, kdo film hodně shazuje. Samozřejmě až po scénáři, který sám o sobě nemá čím překvapit a jede si v klasických nudných kolejích. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrné drama,které drží na sledovatelné úrovni Katherine Heigl a její psychobitch.Zbytek je ničím nezajímavá telenovelácká omáčka,která se vykouří z hlavy do deseti minut...40% ()

Reklama

Reklama