Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 12 (1983) (série)


Zázračný lékař (S12E37)

(epizoda)

Obsahy(1)

A přitom všechno začalo docela nevinně... K Janouchovým (J. Sovák a R. Rázlová) přijde na návštěvu Václav Březina (S. Fišer) a stěžuje si na bolavá záda. Už ho to drží měsíc. Pan Janouch má na uvolnění zad speciální metodu, kterou Březina vyzkouší, a potíže jsou rázem pryč. Navíc mu daruje jeden kaktus ze své sbírky a klade mu na srdce, aby byl na něj milý. Domů přijde zdráv jako ryba a je jak vyměněný. Jeho žena (S. Turbová) je jeho zázračnou proměnou nadšená. Je pošťačkou a druhý den roznese, jaký je Janouch zázračný lékař. Z toho ale Janouch není vůbec nadšený, neboť se k němu rázem začnou hrnout další a další nemocní, aby jim rovněž pomohl... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Podívejte se na pohádku, jak si Bolek a Lolek, hráli na tatínka a na maminku." Roztomilý příběh plný sukulentů, slepic a králíků s Jiřím Sovákem v roli lidového léčitele, jehož bába ještě v osmdesáti sbírala léčivé byliny a od kterého za vyléčení, dostanete na cestu kaktus a dobrou radu, že když je člověk vlídný k rostlinám, je potom vlídný i k lidem, ale který je nakonec nejšťastnější, bez lidí. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je vidět, že ani ten Sovák všechno nezachrání. Vtipná je jeho komunikace s Fišerem ("To jako chcete tvrdit, že člověk by měl držet hubu doma před kytkama?"), ale celkově to žádný šlágr není. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky krátké "bakalářské" stopáži tento příběh celkem rychle ubíhá, i když humor by člověk pohledal. Příběh ovšem také rychle skončí, aniž bychom se mohli potěšit nějakou vtipnou překvapivou pointou. Jiří Sovák je však jako obvykle roztomilý. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Ty jsou krásný !! Ještě před chvílí se mi zdály, jako když do kedluben nastřílíte prasečí štětiny.. Ale teď už jsou krásný !!" ;) Dík bakalářské příslušnosti, a tak i zejména krotké stopáži, platí Zázračný lékař za docela pohodovou záležitost v hlavní roli s Jiřím Sovákem, který si po letech střihnul variaci svého legendárního Dařbujána.. Těžko hádat, zda by tahle povídka dopadla lépe nedostat ji do rukou bezkrevný Saša Nosek, když ani povětšinou velmi šikovný Jiří Melíšek nepřišel s žádným zrovna dvakrát zajímavým skriptem.. Jen pár hodně vtipných hlášek a pointa s křečovými žilami.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama