Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladíkov sa snaží privyrobiť si vykrádaním domov. Tentokrát sa zamerajú na vilu bohatej rodiny v Malibu, no stretnú sa s neočakávaným problémom. Rodina totiž práve v ten deň organizuje stretnutie skupiny vrahov, ktorá má chuť zabíjať. Z partie kriminálnikov sa preto stáva lovná zver a namiesto jednoduchej lúpeže ich čaká boj proti ozbrojeným fanatikom. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oslava na počest vražedné abstinence se poněkud vymkne kontrole, ale pozor! Kdo krade, může i zabít.. Snaha vše ozvláštnit různými kamerovými filtry, úhly a probořením čtvrté stěny vychází vniveč, zůstává jen představení úmyslně nesympatických postav a jejich postupná krvavá eliminace (tady snad jen překvapí, kdo „neuteče“). Navíc herecky velká bída s jedinou tmavou výjimkou. Pokud by nějakého blázna napadlo dělat remake Osvícení, Lance Reddick musí být kuchařem Hallorannem.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ucházející jednohubka, která na zabití nudného večera postačí. Monster party má relativně fajn nápad o třech zlodějích, kteří se infiltrují do jedné lukrativní vily, kde však probíhá odvykačka sériových vrahů a samozřejmě se to zvrtne. První půlka je trochu pomalejší, ale potom se to celkem dobře rozjede. Gore celkem fajn, sice nic extrémního a nového, ale rozhodně potěšilo. Řemeslně to není špatné z hereček potěší Erin Moriarty, kterou většina zná jako Starlight z Boys , ale něco tomu chybělo. Buď výraznější styl, říznější gore, humor jsem zde téměř nezaznamenal a rozhodně to mohlo být intenzivnější a divočejší. Nuda však nehrozí a to je hlavní. 5.5/10. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Ked si zlodej, a rozhodnes sa vykradnut dom ,kde si robi party skupinka vrahov😁. Vcelku podareny napad, ocenujem vtipnu ironiu. Moj nazor je ze mozno sa z toho dalo vytrieskat o cosi viac, chybala mi napríklad vacsia vygradovanost deja, ci blizsie sa zoznamenie s postavami v uvode filmu. No aj tak sa bolo na co pozerat, finale nabralo rychly spad a zaujalo. Keby bol takýto cely film, dviham hodnotenie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v případě Blood Festu se i zde jedná o těžce podhodnocený horor. Námět si vzaly z tadyka https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/ jen zvětšily počet magorů z 1 na cca 6 (nechce se mě to počítat možná jich bylo více) . Plusové body navíc za brutalitu a, že mě překvapilo kdo to vůbec přežil (když nad tím přemýšlím kdybych se podíval na obal tak mě to nepřekvapí jelikož je to těžký spoiler). Konec už je uvalený jeden chlápek by určitě nesejmul tolik gangsterů. Ke konci roku začínají vycházet konečně kvalitní kousky a tohle je jeden z těch co si zaslouží pozornost zde bych s klidnou hlavou přemýšlel i o 5 hvězdách. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Poser mě já jsem se nezkutečně bavil, přímo šílená jízda psycho lidi a spousty krve. No myslel jsem ze začátku že zlodějíčkové nám předvedou něco jako smrt ve tmě, ale nakonec jsem dostal fakt šílenou krvavou řezbu. Konec jsem od borce čekal trochu jiný, ale budiž jak se chlapec rozhodl, maso prostě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 26. dubna 2017 do 24. května 2017 v Malibu (Kalifornie, USA). (Kudly4)

Reklama

Reklama