Reklama

Reklama

Nazi Overlord

Trailer

Obsahy(1)

Záchranná mise spojeneckých sil má za cíl vysvobodit britskou vědkyni, kterou zajali nacisté. Když ji však naleznou, spolu s ní narazí i na děsivý výsledek jejího bádání... (Pan.Antonin)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože a tahle válečna věc vypadala dobře. Ehm.... pár minut pak to šlo pěkne do sraček a pěkna nuda a konec to pohřbil úplně. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

Díky mému hodnocení film o procento spadl... a vzhledem k tomu, že to bylo na 5% o něčem svědčí. Z jakého důvodu v tomhle byl Tom Sizemore (jasně, hrál vždy druhé housle, ale ve filmech jako Černý jestřáb sestřelen nebo Zachraňte vojína Ryana) prostě nepochopím. Každopádně nízkrozpočet (aka studentský film) z toho čiší od první vteřiny a s postupujícím se časem se to už jen zhoršuje. A nevím co bylo nejhorší... jestli to pro předváděli protagonisté... nebo střihač.. nebo triky... nebo nahá vyzobaná slunečnice. ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Nazi Overlord“ tak z hlediska natočení neměl v podstatě žádný smysl, protože se nenajde skoro nikdo, koho by tohle mohlo bavit. Není tu nic cool, co bych od béčkového filmu očekával, všechno je prostě nejjednodušší cestou. Najde se zde trocha gore, ale to je stejně převážně počítačovém nad čímž zapláče srdce toho, kdo miluje klasické triky. Snímek, který stojí za to přehlížet a nevidět. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

U Asylumu jsou 2 typu filmů buď jsou tak blbé, že je to zábavné dá se to brát jako těžká parodie a člověk se u toho směje (třeba Terminátoři) nebo je to sračka, která nudí a je plná sraček (tento případ) Tak, že zde máme zhruba 15 vojáků co honí po Rumunsku anglickou doktorku co se spřáhla s nacisty a pěstuje vraždící kobylky, kterými chce vyhrát válku (logiku to absolutně nemá jelikož pokud by je vypustily na celý svět beztak by se dostaly do Německa a po čase by zabily i Němce, ale to asi v Asylumu nikoho nenapadlo) . Z 88 minut je minimálně 70 minut o tom jak se zde střílí vojáčci 5 minut o těch kobylkách a zbytek o útoku jakýchsi zmutovanců. Úplný konec to zabil svou blbostí úplně (tak, že lidé po kontaktu s kobylkou vybuchují, ale jeden maník jich má v sobě minimálně sto, ale v pohodě mluví a chodí a až pak chcípne nemluvě o tom, že by se prozradil daleko dříve třeba u zdravotní prohlídky). 5 procent za obal ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama