Reklama

Reklama

Predátor

  • USA Predator (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger má jako major Dutch v Predátorovi vcelku rutinní úkol, vysvobodit několik amerických vojáků ze zajetí partyzánů uprostřed džungle. Nakonec se ale musí utkat s daleko tajemnějším a nebezpečnějším nepřítelem. On i jeho muži čelí děsivému mimozemšťanovi, který postaví americké hrdiny poprvé v životě před opravdový strach. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (1 509)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Je čas vyndat bezbolestnou! Fascinace džunglí, fascinace vytuněným zlem z kosmu, fascinace Arnoldem ve vrcholné formě. Jeden z typických osmdesátkových kultů, který stále nabízí fascinující atmosféru mystického a krvelačného zla, ukrývajícího se tam někde ve stromech. Skvělý soundtrack, skvělá atmosféra. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

klasika, srovnatelna s Terminatory ci Vetrelci.. reziser McTiernan skvele vyuziva dzungle a doslova nas vtahuje do pocitů komanda, ktere netusí, z poza ktereho stromu na ne vyskocí smrt..a ta je neskutecne drsna ale zato vypada neskutecne cool. Vesmirny lovec, na ktereho nikdo nema.. to je Predator :-) rozhodne bych nechtel byt v kuzich Arnolda a spol.. A zaverecny fight je jeden z nejlepsich, jake jsem kdy videl. I kdyz trochu nechapu, jak to ten vojak mohl prezit :-d ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jedna z nejlepších rolí legendárního Arnolda Schwarzeneggera, ale nejen to, řekl bych, že Predátor je jedna z nejsilnějších rolí jakéhokoli akčního hrdiny. Když souboj muže proti muži přestává stačit, přichází na scénu Arnold proti nadpřirozenému vraždícímu lovci. Film jsem si připomenul po téměř 35 letech a vnímám, jak dnešním hercům schází ono maskulinní charisma, které je v Predátorovi patrné nejen u Arnolda. Film bez okolků vyvolá velká očekávání hned v prvních vteřinách a poté pomocí tajemných prostřihů z pohledu Predátora a perfektního použití hudby buduje a udržuje napětí na maximu. Tahle vynikající podívaná nijak nezestárla. 9/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Poslys to vod tebe opravdu nebylo hezky Ventura flusne Weathersovi na botu a akce muze zacit! jeden z nejzasadnejsich Arnoldovych kousku kazdopadne ale nejlepsi urcite ne na genialitu Terminatora se to nechyta to rikam na rovinu ale i tak je to narez krome Arnolda tu dali tvurci dohromady to nejdrsnejsi komando v historii filmu co jsem kdy videl dalsi vec kterou je pak treba zminit je ta genialni hudba ktera sice jako soundtrack na poslouchani moc neni ale do filmu zapada naprosto luxusne a pomaha formovat opravdu hutnou atmosferu bohuzel u mne to Predetr projizdi tou druhou pulku ktera je neumerne natahovana zkratka o ctvrt hodiny kratsi delka a byla by to megapecka ale ten Arnolduv souboj z Predatorem je proste zbytecne dlouhej a rozvleklej takze resume je to urcite kult a po pravu ale nejlepsi Arnieho film to pro mne neni to v zadnym pripade ()

Galerie (166)

Zajímavosti (174)

  • Když Blain (Jesse Ventura) rozbalí minigun M134, „natáhne“ zbraň otáčením hlavně rukou. Tímto způsobem by ale zahájil střelbu ze zbraně. (Jan.Kanak)
  • Závěrečný souboj se odehrává v noci. Ve chvíli, kdy na scénu přichází a skáče po stromech i Predátor (Kevin Peter Hall), je však na pozadí vidět celkem jasný bílý den. (rakovnik)
  • Predátora je možné bez maskování poprvé zahlédnout v čase 01:05:00. (hrumsrt)

Související novinky

Nový Predátor našel staronového režiséra

Nový Predátor našel staronového režiséra

10.02.2024

Když v létě roku 2022 dorazilo na streamovací služby Hulu a Disney+ akční sci-fi Predátor: Kořist v režii Dana Trachtenberga (Ulice Cloverfield 10), zaznamenal tento nejnovější příspěvek do… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

Future Gate hledá stopy mimozemšťanů na Zemi

04.03.2022

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate odstartuje 9. března pražskou část festivalu v kině Lucerna a následně se přesune do Brna. Kromě hlavní filmové soutěže, legend žánru a… (více)

Reklama

Reklama