Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stella Davis (Dorian Brown) je vdova, která se snaží zachránit svůj ranč pomocí odsouzených vězňů. Ti pracují se stádem divokých koní, kteří se zatoulali na její pozemek. Stella musí bojovat s předsudky, chamtivostí, byrokracií a ješitností (včetně její vlastní), aby pochopila, že nejlepší lék na neštěstí je pomoc jiné živé bytosti. (gegina31)

(více)

Recenze (3)

silentname 

všechny recenze uživatele

Skrz svoje mínusy si myslím, že "Running Wild" je stále relatívne dobrým filmom. Je to reálne síce veľmi jednoduchá story, vieme odhadnúť kam to pôjde a čo sa udeje, no má to pár pekných zvratov, ktoré som nečakal, a ktoré ma celkom príjemne prekvapili. Ako napríklad Sharon Stone. Najprv som z nej mal pocit, že bude len veľmi všednou postavou, ktorá tam prinesie konflikt, no nakoniec sa ukázalo, že v jadre nie je ani zlá ani nič podobné. Možno jej technika a spôsoby, ktoré si najprv vybrala neboli úplne férové, no v jadre sa ukázalo, že nie je zlá. Narozdiel od jej sestry. To je trošku iná story, no nebudem to tu spoilovať. Postavy filmu sú podľa mňa dosť dobré a bavilo ma sa na týchto ľudí dívať. Celkovo keď to vezmem, tak asi tu nie je nič vyslovene inovatívne, no na druhú stranu to ukazuje, že niekedy svojim zásahom môžeme urobiť aj niečo dobré. Hoci vás bude chcieť celý svet presvedčiť, že to tak nie je. A okrem toho sa mi páči (ako to Sharon Stone sama povedala), že mladí sa skutočne dokážu tak jednoducho zmanipulovať čímkoľvek. Povedz im, že severný pól je na juhu a budú tomu veriť bez toho, aby nad tým čo len trošku premýšľali. Lebo môžu proti niečomu protestovať. A možno je to trošku nadsadené, no v niečom to podľa mňa pravdu má. Najmä keď niekedy človek číta diskusie k článkom alebo rôzne fóra. To je niekedy úplne neuveriteľné. Celkovo teda hovorím, že ide o všedný film, ktorý sme už videli, no vďaka postavám, vďaka koňom, peknej prírode a celkom dobrým zvratom je pre mňa príjemná jednohubka na večer. Viackrát by som si to asi nepozrel, ale niekedy stačí aj raz. Hodnotenie: B- ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem předvídatelný film o tom, jak to dopadne s jednou farmou, kterou zesnulý manžel nevedl zrovna tak, jak si jeho slepá (nemyslím nevidomá, ale prostě žijící si ve vlastním světě) manželka myslela. Je to sice předvídatelné, ale je tu Sharon Stone v celkem fajn roli a vůbec jsou tu docela příjemné postavy. ()

Reklama

Reklama