Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když šílenec unese malého chlapce a nacpe mu spoustu výbušnin, vzepře se Ray svému nadřízenému a vezme věci do vlastních rukou. Začíná souboj s časem, v němž musí zachránit nevinné dítě. (Filmbox)

Recenze (16)

Nix 

všechny recenze uživatele

Velice na pohodu béčkový počin, kterej Zigler zvládl naprosto v klidu. Jasně, pokud vám Wrestling není cizí, je to určitě plus, protože se může stát, že uvidíte vaše oblíbence na obrazovce a to se počítá. A zas tak tupý to nebylo, ucházející akce, které bylo relativně dostatek. Zdrhá se tu v aréně, z policejní stanice, bitka v autě a stopáž není přehnaná, takže čas uteče a nuda nepřichází. Já jsem v tomto neviděl žádný problém. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který si jede hezky v klasické šabloně, kterou se nesnaží nijak měnit. Je to thriller, ale neuvidíte nic drsného, protože to by mohlo divákovi ublížit. Stačí, že je zde dítě, které na sobě má bombu. Jenže není špatně, že vás snímek nedovede vůbec ničím překvapit a vy to od začátku víte? Na ten průměr se to nedostalo. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Výhodou, inak tupého snímku, je pomerne obstojný scenár. U postkomunistických divákov vždy zaberie ruský syndróm, všetko rýchlo odsýpa a na trápne momenty tak nezostane veľa času. Nič svetoborného sa v oblasti herectva, akcie či zážitkov nekoná, no stále mám pocit, že je to lepšie než iné podobné veci. Netušíte, či to má na svedomí Wenk, ktorému Rusi niečo museli spraviť. Celý film má pomerne civilné lokácie, vyšetrovaniu sa aj dá veriť, ak pominiete ten chlapský postoj hlavného hrdinu - vkročím - vymastím - všetci mi všetko povedia a tak. Nemožno mať pri tomto filme iné než nulové očakávania, no po zhliadnutí veľmi jemne konštatujem, že je to produkcia pri ktorej sa dá vydržať do konca. Na povrchu tak ostane len jemná mizernosť mimochodom s veľmi zlou hudbou a soundtrackom. (videné 18.03.2018, BDrip) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme novej film s Dolphem, ale nikoliv Lundgrenem, ale Zigglerem (alias Nickem Nemethem), o kterým jsem nikdy neslyšel, protože na wrestling nečumím. No moje chyba, protože novej Dolph je jako zápasník mnohem lepší herec, než jiný týpci, co dělají herectví na full time. Každopádně, i když tohle béčko není nic světobornýho, dobře se na něj kouká. Stockwell je talentovanej režisér a o scénář se dokonce postaral Richard Wenk, co napsal Equalizer nebo novou verzi Sedmi statečných. I když je myslím jasný, že tohle pro něj byla jen taková bokovka, co sfouknul za víkend. Film je z produkce Wrestlingový Federace, taže tu uvidíme i další známou mlátičku Glenna 'Kanea' Jacobse, kterej sice hraje obstojně, ale žádný bitky tu překvapivě nepředvede. Suma sumárum, zábavná jednohubka u který mě potěšily neokoukaný ksichty. Netvrdím, že bude ze Zigglera novej The Rock, ale jako sympatickej béčkovej bijec má myslím kariéru víc než perspektivní. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasické B-ko, pre mňa osobne s dosť neznámym hlavný hrdinom (N. Nemeth) a fakt peknou herečkou K. Isabelle. Celá koncepcia celkom dobre zvládnutá, ale dosť predvídateľná. Každopádne jeden z tých lepších priemerov, s ktorými so sa v poslednom čase stretol. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama