Reklama

Reklama

Max a Gaston jsou dva šprýmařští samorostlí policajti, kteří jdou na lov gangsterů úplně jinak než všichni ostatní. Své nejlepší nápady totiž dostávají ve chvíli, když se cpou pravou švýcarskou čokoládou. Max navíc odpaluje granáty, které po něm vrhají pronásledovaní gangsteři, tenisovou raketou s bravurou Borise Beckera. A to vše zvládá s typicky "alpským" klidem. Oba policisté řeší záhadný problém, musí totiž nalézt vraha s tygřími drápy, který za sebou zanechává krvavou stopu. Jeho oběťmi jsou vždy mladé a krásné dívky - všechny z Anglie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Slabá kriminální bláznivá komedie o dvou švýcarských detektivech, kteří odhalí záhadného pachatele vražd mladých anglických dívek. Max Rüttli (Rolf Knie) a nemluvný Gaston (Gaston Häni) jsou ozbrojeni pouze čokoládovými pistolemi, a když už mají pravé, tak v nich pouze slepé náboje. Ale neohroženě čelí jakémukoliv nebezpečí a přes slabě vtipné scény se dopátrají pachatele vražd všech dědiček bohatého lorda Ronalda Denvera (Karl Heinz Vosgerau). Ke všemu je tu i stopa romance, když se podaří zachránit život poslední oběti Dianě Brington (Susanne Uhlen). Pachatlem se ukáže lstivá druhá manželka lorda (Herta Worell). Pak je tu ještě anglický policejní inspektor Higgins (Gert Burkard), adoptivní otec Diany. Občas vtipné, ale jako celek dost slabé, chvílemi až trapné. ()

zissou 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mám zvláštní vzpomínku. Táta mě chtěl vzít jako malého kluka do kina na "Jestli se rozlobíme budeme zlí". V našem malém městě tehdy fungovala dvě kina a on si je buď spletl, anebo chtěl tohle prostě vidět. Každopádně si pamatuju, jak jsem první polovinu filmu pořád doufal, až se konečně objeví Bud Spencer a Terence Hill a místo toho tam nějaký úchyl v tygřích rukavicích škrtil vnadně oblečené ženy:)) Ale asi kvůli té čokoládě se mi to docela líbilo. Za to, že mi to utkvělo v paměti dvě hvězdy.. ()

Reklama

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jako male dite jsem Cokoladove Cmuchaly milovala. Ted jsem se na ne chtela podivat znovu a byla jsem pripravena, ze je splachnu do odpadu. Opak se stal pravdou, bavila jsem se od zacatku do konce. Priblble vtipy, milovany Salzburg a naprosto genialni hlasky. Po dobu sledovani filmu konzumovana svycarska cokolada. A jo, desne si pripadam! ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Třebas mne zabte, ale já se bavila. Ano, je to do nebes volající pitomost, nicméně dost vtipných hlášek a parodie na mezinárodní kriminálky z filmu udělali slušnou oddychovou záležitost na studené nedělní odpoledne. Dětem se to taky líbilo. Viděno poprvé v kině ještě za totáče a už tenkrát jsem se nasmála. Prostě velmi prvoplánová legrace. Za mne 50%. ()

MrMir 

všechny recenze uživatele

Vyborne vzpominky z mladi nahradilo usmevene zklamani po nakupu v trafice za 49kc a naslednem shlednuti (2009). Slusna rezie, silena zapletka, sileni herci. BTW nechapu, jak nekdo muze dat 1 hvezu s vysvetlenim - "Byli jsme na tom "s družinou" na odpoledním promítání (za komančů), pamatuji si jen to, že tam měli pistole z čokolády." (alanP) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama