Reklama

Reklama

Prvorozený

(seriál)
  • Švédsko Hidden: Förstfödd
Trailer
Švédsko, 2018

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nic není takové, jak by se mohlo zdát. Temná tajemství, netušené identity a nadpřirozené síly se sbíhají na atraktivním pozadí dnešního Stockholmu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

brasek 

všechny recenze uživatele

Počas 4. epizódy som zistil, že reklama ktorá prerušuje seriál je viac pútavá, má rozumný dej oproti príbehu zo seriálu a dokonca má aj atmosféru! Viac nesledujem tento filmový počin, pretože ani po 4 častiach neviem o čo ide, kto je vlastne kto a prečo sa to akože deje. ()

Reklama

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Teda to byl maglajz. Od pátého dílu jsem se dívala už jen ze zvědavosti, jestli druhá půlka bude taky tak blbá. Měla jsem se na to vysrat. Byla. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nezaujalo a naozaj to vyzeralo veľmi neprehľadne ako spomína shabazza. Seriál som nedopozeral a tak ostanem aspoň pri priemernom hodnotení, hoci to podľa mňa mohlo ísť len dolu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pochmurné prostředí stockholmských uliček a sklepení případně ilustruje stav divákovy duše po osmém dílu. 1) Nepřehledné a nevěrohodné střídání akce a nudy spolu s politikařením místo řešení hlavní otázky mě nenadchlo._____ 2) Ale pěkní kluci tu jsou, to je pravda. Za všechny - 37letý August Wittgenstein (hlavní role - Jonas Hellemyr) je šlechtického původu (otec Němec, matka Švédka). Maturoval v Anglii, v USA vystudoval historii a poté i herectví. Takový klasický šlechtický světoběžník. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama