Reklama

Reklama

VOD (1)

Bratr a sestra nabourají Santovy sáně a pak musí celou noc zachraňovat Vánoce. Ještě že si Santa vždycky umí poradit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (206)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chris Columbus vianočne filmy rozhodne vie. Pod týmto je podpísaný ako producent a hlavne s toho dôvodu som sa na to pozrel. Musím sa priznať, že to s veľkej časti nebol zlý film, vianočná atmosféra nechýba a tak isto aj pekne zábery, ktoré navodia tu správnu atmosféru. Výborný je aj Kurt Russell, no škoda tých detí, ktoré trošku kazia zážitok s filmu. Prišlo mi to miestami ako keby sa tvorcovia nevedeli rozhodnúť, či sa zamerať na dospelých alebo na deti a výsledok skončil niekde tak uprostred, ktorý trochu rozpoľuje dobrý dojem s filmu. 70% - 3* ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další průměrný film od Netflixu oděný do vánočního hávu. Neurazí ani nenadchne, možná ale chytne částečně za srdce. Věřím, že Kurt Russell si natáčení parádně užil. Jeho role mu opravdu sedne a patří k tomu lepšímu z celého snímku. Dvojka má být údajně lepší i díky spojení s jeho starou dobrou parťačkou Goldie Hawn. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

V zásadě jde o americkou variaci na vánoční speciály Doctora Who. Je to hravé, má to solidní dravé tempo a na správných místech je to akurátně vánočně jímavé oním specifickým způsobem, který funguje pouze o Vánocích. Ostatně jindy si to ani nemá smysl pouštět. Snad jen je to ke své vlastní škodě neopodstatněně dlouhé a nejlepší scénu (v restauraci) si to vyplýtvá záhy, ovšem Kurt si "macho" Santu natolik užívá, že těch pár (desítek) minut nad rozumnější stopáž zase až tolik nevadí. Tedy až na pasáže s otravně infantilními "mimoňovskými" elfíky, kteří do zvoleného stylu padnou asi tak stejně hladce jako nožka Haliny Pawlowské do Popelčina střevíčku. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, dost možná nazrál čas pro novou Vánoční klasiku. Svátky rodiny Griswoldů už jsem viděl stokrát, Allanova Santa Clause možná taky, třeba neholený Kurt Russell převezme nabízenou štafetu. No, bohužel se tak zřejmě nestane. Nic proti této štědrovečeronoční jízdě, ale v pointě nepřináší nic nového, než Xtou variaci záchrany Vánoc na poslední chvíli. Očividná snaha oblažit svět novou Christmas classic končí někde na půl cesty. Dospělé narážky střídají infantilní skřítci po předškoláky, nekočírovanou jízdu rodinné klišé. Russell je bezesporu fajn fresh Santa, ale když se k nám příští rok komínem nenacpe, hlavu si z toho dělat nebudu. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

The Christmas Chronicles je překvapivě zábavnou rodinnou podívanou do času vánočního, která stojí na skvělém Kurtu Russellovi coby "cool" Santovi. Pokud hledáte něco trochu jiného a oddechovějšího na předvánoční večery, pak dál hledat nemusíte. I přes slabší triky a nepříliš originální příběhovou stránku je tenhle kousek dostatečně zábavný na to, abyste mu jeho neduhy rádi odpustili. Pro někoho možná i nová vánoční klasika. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Pinewood Toronto Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (Rominator)

Reklama

Reklama