Reklama

Reklama

Návrat do Vánoční zátoky

(TV film)
  • USA Return to Christmas Creek (více)

Obsahy(1)

Vánoce se neúprosně blíží. Vývojářka aplikací Amélie Hughesová (Tori Andersonová), která se soustředí jen na svou kariéru a na svátky nemá ani pomyšlení, přijíždí do rodného městečka Christmas Creek, aby znovu objevila skutečný smysl Vánoc. Tam se shledá s nejlepším kamarádem z dětství Mikem (Stephen Huszar) a odcizeným strýcem Harrym (Steven Weber), jehož záhadná roztržka s jejím otcem kdysi o Vánocích rozdělila celou rodinu. Když se Amélie zapojí do místních oslav – a zamiluje se do Mika – konečně zase dostane tu správnou sváteční náladu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Return To Christmas Creek" bude asi tohto roku mať premiéru na TV DOMA počas posledného týždňa pred Vianocami, keď sa všetky tieto romantické TV filmy dostávajú na obrazovky. A v rámci televíznej produkcie ide podľa mňa o relatívne schopnú vianočnú romantickú drámu. Tori Anderson je sympatická hlavná hrdinka a keď sa usmeje, tak sa asi každé mužské srdce roztopí. Steven Weber mi je tiež sympatický a celkovo film srší skvelou vianočnou atmosférou. Má to asi všetko, čo by ste od toho očakávali. Stromčeky, ozdoby, love story, čaro Vianoc, je to tu pokope. No na druhú stranu sa o tomto filme dá povedať všetko, čo sa dá povedať aj o ostatných filmoch z tohto súdka. Všetky sú stejné. Idú podľa šablón, ktoré sa opakujú. A výsledne je to celé predvídateľné a staré. Všetky klišé, ktoré sa v týchto filmoch objavia a vás napadnú sa tu objavia. Každopádne vďaka čaru Vianoc, sympatickým hrdinom a pár pekným scénkam dokážem tomu filmu mnoho odpustiť. Ale nemôžem povedať, že by to niekoho vysoko mohlo nadchnúť. Viete čo dostanete. Presne to čo čakáte. Takže napriek tomu, že som si film užil mu nemôžem dať vyššie než najlepšie priemerné hodnotenie, ktoré mám. Pretože napriek plusom, je to stále vianočná Tv romantika. So všetkým čo k tomu patrí, a od toho očakávate. Bez akéhokoľvek nového nápadu. Hodnotenie: C+ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kari Matchett z Invaze a Steven Weber z iZombie v docela snesitelném vánočním filmu. Není drama, není to vtipné, je to vážně jen romantické. Tori Anderson je naštěstí celkem sympatická a po těch osmdesát minut se na ní dá dívat. Víc nic tady ale nehledejte. Je to opravdu jen o romantickém klišé o Vánocích. Neurazí, nenadchne, na Vánoce ideální. Přítelkyně byla spokojená. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Všude dobře, ve Vánoční zátoce nejlépe. „Ho, ho, ho“, v tento sváteční čas každý najdou svou životní lásku, rozkmotření se usmíří a perníčkové chaloupky budou mít tu nejsladší polevu. Na Prima Love, dobře………ale na HBO Go?!?!?!?!?! ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Sledoval som to jedným okom. Druhé bolo zamestnané prezeraním tajomných zákutí internetu (prelož: zadávaním nezmyselných slovných spojení do google-u). I vďaka tomu zrejme nadhodnocujem typickú podpriemernú americkú vianočnú nádielku. Od začiatku vieme kto je kto, kto s kým skončí a ako sa to celé skončí. V tom by ani problém nebol, ale v príbehu bez pridanej hodnoty už áno. Priemerné herecké výkony, podpriemerný príbeh a neexistujúca atmosféra, i tak by sa dal definovať tento kinematografický počin. Na druhej strane ako background funguje celkom dobre. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama