Reklama

Reklama

Phantom Boy

  • Francie Phantom Boy (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je jedenáctiletý Léo, který je kvůli vážné nemoci upoutaný na lůžko v nemocnici. Tam se setkává s neúspěšným policistou Alexem, který při své snaze vypátrat nebezpečného gangstera přišel ke zranění a také nemůže nemocnici opustit. Léo se mu svěří, že díky nemoci získal magickou schopnost opustit duchem své tělo, procházet zdmi a létat nad městem. A protože chlapec taky touží stát se policistou, rozhodnou se s Alexem pokračovat ve vyšetřování případu „na dálku", a to s pomocí Alexovy přítelkyně. Příběh je protkán napínavými, až hororovými momenty, ale také humorem a ironií, se kterou jsou zobrazeni policista smolař či „nebezpečný" gangster. (Anifilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

Radek273 

všechny recenze uživatele

Kreslený snímek s odvážným, ovšem velmi neobyčejným, originálním pojetím a podivnými animacemi. Děj jako takový zrovna skvostný není, na druhou stranu dětem to radost udělá. ()

serdehelan 

všechny recenze uživatele

V podstate identická, typicky francúzska, animácia ako u Života kočky. Príbeh tentokrát presunutý z Paríža do New Yorku a namiesto nemého dievčatka máme ťažko chorého chlapca. Má to podobnú atmošku, ale lepší príbeh ako Kočka. ()

Reklama

Deschain 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka s dvoma výbornými hláškami (kaktus a Gremlins). To som sa smiala nahlas. (Kulturpark, Košice - Art Film Fest - 16.6.2017) ()

Galerie (8)

Související novinky

Zlín Film Festival s vůní  Francie

Zlín Film Festival s vůní Francie

04.05.2016

Filmové cestování po Evropě pokračuje letos výletem do provoněné Francie a Zlín Film Festival odtud přiveze návštěvníkům více než 40 archivních i nejnovějších filmových počinů. Sekce Dny francouzské… (více)

Reklama

Reklama