Reklama

Reklama

Back in Time

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Ve vysledku nekonfliknti, ale vlastne zklamani. Po prvni, zabavne tretine, kde se objevuje Spielberg, Silvestri. scenaristi, herci (ale zdaleka ne vsichni podstatni) to najednou preskoci do 40ti minutoveho modu dokumentu o DoLearan a vlastne az do konce stopaze se jedna uz o mluveni s fans (i kdyz nastesti nejen o stroji casu). Cekal jsem kompletne neco jineho a ten dramaturgicky skok me dost vydesil. Obycejny kecaci dokument (a klidne o pul hodky tim padem delsi), by se mi libil vic. Historka s s Ericem Stoltzem je zminena, ale jeho nazor bohuzel nikde (pochybuju, ze by po tolika letech drzel zast). Stejne tak spousta hlavnich postav nedostala slovo, jen spousta nadsencu a geeku. Nic proti tomu, ale tak bud se zamerim na jedno nebo na druhe. Ta roztristenost tomu hodne neprospiva. P.S.: Viděno 21.10.2015 :) ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

V dokumentu se o filmové sérii, průběhu natáčení a jiným podrobnostem týkajících se obsahu sice příliš nedozvíme, ale za to na nás vybafne spousta fanouškovských srdcařů, kteří neskutečným způsobem celou sérii nadále šikovně popularizují. Tím se dokonale potvrzuje fakt, že Zemeckis natočil něco opravdu výjimečného a nakopnul tak diváky z celého světa k různým technologickým exeprimentům nebo třeba vybudování vyšperkovaného zábavního parku, což musela být neskutečná dřina. Z tohoto pohledu považuji dokument za velice podnětný, ale pokud vás zajímají detaily ze samotného filmování, raději se poohlédněte po něčem jiném... ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Solidní dokument zkoumající vznik jednoho filmového fenoménu a jeho vliv na filmový průmysl a fanoušky. V pár ohledech se jedná o zajímavé postřehy a dočkáme se zajímavých výpovědí zúčastněných, ale v mnoha pasážích tvůrci prezentují nezajímavý materiál, který se až příliš věnuje fanouškům a všemu kolem nich místo toho, aby prezentoval informačně bohatší a zajímavější části okolo Návratu do budoucnosti. Back in Time tedy příliš nezáří, ale ani neurazí a jde tak o celkem nevýrazný pokus, jehož záměr je chválihodný, ale realizace už celkem pokulhává. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že "Návrat do budoucnosti" je film, který mi prostě k srdci nepřirostl a nejsem fanoušek, který by šílel ve chvíli, kdy bylo 21. října 2015. Od dokumentu jsem čekal něco zajímavého, ale je to prostě jen povídání o tom, jak se natáčelo, jaký to mělo a má efekt na lidi a jak je to vlastně všechno skvělé. No, nadšený jsem z toho nijak nebyl. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik trilógie som bol veľmi zvedavý na to, ako dopadne tento dokument o filmoch, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou môjho života. A musím povedať, že som veľmi spokojný. Človek má priam chuť si pozrieť celú trilógiu znovu a okrem toho sa aj dozvie viac z toho, ako sa to celé spracovalo, ako vnímajú všetko časom samotní herci a tvorcovia, je to podľa mňa veľmi dobrý dokument. Veľká vďaka trojici Robert Zemeckis, Bob Gale a Stephen Spielberg za tri fantastické filmy a rovnako aj všetkým hercom, ktorí sa na ňom podieľali. Hodnotenie: A- ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama