Reklama

Reklama

Back in Time

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument nejen o vzniku téhle ikonické trilogie, ale také o lidech, které ovlivnila a světě, který se kolem ní vytvořil. Evidentně ale není pro každého. Naštěstí patřím mezi ty, kteří si ho užili, k čemuž možná přispělo i to, že jsem těsně před tím s nadšením zhlédl všechny tři díly. Tohle je přesně to, co se vám může hodit na dojezd. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

V dokumentu se o filmové sérii, průběhu natáčení a jiným podrobnostem týkajících se obsahu sice příliš nedozvíme, ale za to na nás vybafne spousta fanouškovských srdcařů, kteří neskutečným způsobem celou sérii nadále šikovně popularizují. Tím se dokonale potvrzuje fakt, že Zemeckis natočil něco opravdu výjimečného a nakopnul tak diváky z celého světa k různým technologickým exeprimentům nebo třeba vybudování vyšperkovaného zábavního parku, což musela být neskutečná dřina. Z tohoto pohledu považuji dokument za velice podnětný, ale pokud vás zajímají detaily ze samotného filmování, raději se poohlédněte po něčem jiném... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

I když jsem fanoušek celé trilogie, ty superlativy valící se ze všech stran byly až otravné. Obrovskou část dokumentu zabírají řeči o tom, jak je trilogie Back to the Future nadčasová, perfektní a dokonalá a jak tomu a tomu změnila život - prostě takové kecy o ničem, které nic moc nového neřeknou a akorát natahují stopáž. Dále je zbytečně velký prostor věnován fanouškům a jelikož je to Amerika, nechybí ani nějaké ty dojemné příběhy handicapovaných. Celou dobu dokument klouže hodně po povrchu a když už nakousne zajímavé téma (historky z natáčení, nahrazení Erica Stoltze, Foxova nemoc a nadace), tak není pořádně rozvinuto. Těšil jsem se například na dobové záběry a hlubší náhled do tvorby celé trilogie, ale to tenhle dokument obsahuje jen hodně okrajově. I tak stojí Back in Time za zhlédnutí, pro fanatiky do této série je to vlastně prakticky povinnost. Třetí hvězda je za téma, samotný dokument bych nejspíš hodnotil o stupeň níže. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Solidní dokument zkoumající vznik jednoho filmového fenoménu a jeho vliv na filmový průmysl a fanoušky. V pár ohledech se jedná o zajímavé postřehy a dočkáme se zajímavých výpovědí zúčastněných, ale v mnoha pasážích tvůrci prezentují nezajímavý materiál, který se až příliš věnuje fanouškům a všemu kolem nich místo toho, aby prezentoval informačně bohatší a zajímavější části okolo Návratu do budoucnosti. Back in Time tedy příliš nezáří, ale ani neurazí a jde tak o celkem nevýrazný pokus, jehož záměr je chválihodný, ale realizace už celkem pokulhává. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik trilógie som bol veľmi zvedavý na to, ako dopadne tento dokument o filmoch, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou môjho života. A musím povedať, že som veľmi spokojný. Človek má priam chuť si pozrieť celú trilógiu znovu a okrem toho sa aj dozvie viac z toho, ako sa to celé spracovalo, ako vnímajú všetko časom samotní herci a tvorcovia, je to podľa mňa veľmi dobrý dokument. Veľká vďaka trojici Robert Zemeckis, Bob Gale a Stephen Spielberg za tri fantastické filmy a rovnako aj všetkým hercom, ktorí sa na ňom podieľali. Hodnotenie: A- ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama