Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V bohaté komunitě na pobřeží kalifornského městečka Monterey upozorní podezřelé úmrtí během benefiční akce místní základní školy na třenice a napětí mezi některými matkami. Dlouholeté důvěrné přítelkyně Madeline a Celeste vezmou pod svá ochranná křídla nově příchozí Jane a jejího syna Ziggyho, k velké nelibosti jiné matky Renaty. Incident, k němuž dojde mezi dětmi ve škole, rozpoutá žabomyší válku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (29)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zahrievacie kolo je zahrievacie kolo. Človek sa v pomerne hektickom tempe zoznamuje s postavami a sleduje celý príbeh v retropsektíve, respektíve keď chcete, tak s útržkovytými flashforwardami. Niekto vám bude hneď viac sympatický a iný menej, ale asi sa dá očakávať, že sa tieto pozície budú striedať. Ja som si osobne ešte nedokázal za tých 50 minút ani zafixovať mená, našťastie tváre vďaka herečkám áno. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný rozjezd. Užíval jsem si jednotlivé charaktery a snažil se neztratit v množství postav. Neztratil. Výtečná atmosféra, skvěle zvolená forma, herecké výkony na jedničku, promyšlený rytmus, přesný střih, fajn soundtrack, sarkasmus na každém kroku. Třeba letošní Mindhunter od Finchera byl rovněž po režijní stránce vypiplaný, jenže Big Little Lies nás naopak od něj emočně vyždímá až na dřeň. Zatím velmi kompaktní a působivé. Plné lidí s kvapnými soudy. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot se mi zdál být dost chaotický, příběh skákal jako opilá žába dopředu a zase dozadu, do toho přišlo seznámení s poměrně velkou skupinou postav a nebyl jsem si příliš jistý, jestli mě tento seriál bude zajímat. Pak přišel konflikt ve škole, chlapec se těsně vyhnul lynčování a já jsem pochopil, že seriál bude o úžasné americké morálce, výchově a dalších podobných záležitostech a bylo jasné, že dojde i na další díly. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděla do čeho jdu. Nic jsem nečekala a nic nedostala. Na to, že pilot má navnadit na další díly, tak mě akorát odradil. Jestli tímto tempem půjdou další díly tak to vzdám. Navíc seznámení s postavami proběhlo dost špatnou metodou, plno keců do kterých mi nic není protože sympatie nejsou na žádné straně... obsazení parádní, jen zřejmě nejsem cílová skupina. ()

Kytarka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dojem - seriál o bandě slepic... Druhý a další dojem už provazuje dohromady osudy lidí v malé vesničce a i když jsou to pořád celkem povrchní matky od dětí, které se ve své úloze někdy až moc našly, mají každá svůj problém, který musí řešit. Je to čím dál zajímavější a jsem zvědavá na rozuzlení hlavní pointy, která je zatím jen v náznacích. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda měla celosvětovou premiéru 7. února 2017 v Los Angeles v TCL Chinese Theater. (Varan)

Reklama

Reklama