Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve snaze dostat se Renatě pod kůži zorganizuje Madeline výlet, který se kryje s Amabellinou narozeninovou oslavou. Po další hádce Celeste podlehne Perryho šarmu před jejich první návštěvou u terapeutky Amandy Reismanové. Madeline je pozvána na schůzku s Abigailinou výchovnou poradkyní. Ředitel Nippal oznámí téma podzimního benefičního večírku. Jane později požádá Madeline o pomoc s přípravou Ziggyho rodokmenu a odhalí něco ze své minulosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To sme sa tešili na Disneyho na ľade a dostali sme šukačku "to the moon and back" v kúpeľni :) Flashforwardov je tu pomenej, zato tu máme jeden veľmi dôležitý flashback a celá epizóda tak pôsobí o niečo súdržnejším dojmom ako tie predchádzajúce. Veci sa zaujímavo vyvíjajú, násilie dostáva opäť ďalší rozmer a zatiaľ čo sa týka sympatií vedie u mňa určite Shailene. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolem třetího dílu už si pohrávám s myšlenkou, že si udělám v budoucnu čas i na předlohu Liane Moriarty. A začínám si být jistá, že televizní drama Nicole zcela jistě neškodí. Však ona věděla, proč show i spoluprodukovat. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney na ledě versus narozeninová party s kouzelníkem. A na válku je zaděláno. Pětice žen řeší své konflikty s muži, bývalými partnery, dětmi a především mezi sebou navzájem, protože všechny jsou individuality a nechtějí být vláčené životem. Od první epizody víme o avizované vraždě. Od první epizody víme, že děti v mnohém kopírují ten zmatený svět dospělých. Od první epizody víme, že stejnojmenná předloha Liane Moriarty je velmi trefná a že podle ní zkušený scénárista David E. Kelly napsal výborné dialogy. Od první epizody víme a oceňujeme, že hlavní postavy jsou velmi přesně prokreslené. A já pevně věřím, že mě to bude bavit i nadále. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, je definitivně rozhodnuto, tento seriál je dobrý. S každým dílem mi tvůrci nabízejí možnost lépe a lépe poznat jednotlivé postavy a vžít se tak do děje. Samotného mě překvapuje, jak mě zaujal příběh pojednávající povětšinou o ženách v domácnosti, o jejich vztazích a dětech, ale stalo se. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama