Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nathan pozve Madeline a Eda na společnou večeři, aby probrali výchovu Abigail. Celeste se připravuje na zasedání městské rady ohledně Madelineiny divadelní hry a snaží se rozptýlit Perryho obavy, že se chce vrátit zpátky do práce. Jane má schůzku se slečnou Barnesovou, která jí navrhne, aby Ziggy navštívil psychologa. Zatímco Madeline stane tváří v tvář kostlivci z vlastní minulosti, díky šmírování na internetu odhalí totožnost muže, který zásadně olivnil tu Janeinu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to tu. Seriál nabírá na tak silných obrátkách, že už musím sahat po plné palbě v hodnocení a už teď mě strašně mrzí, že Sedmilhářky disponují tak nízkým počtem epizod. Je to sice dobře, protože minisérie teďko vládnou světu a natahováním příběhu se akorát dostáváme do úzkých. Úskalím je ovšem situace, kdy vás show totálně pohltí a vy jste kvůli pouhým 7 dílům ihned u konce. Označení krimi začíná být velice příhodné. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odloučení s dcerou, blížící se seznamovací party, další trhliny v napjatě vášnivém manželství, trauma z minulosti. Jsme v polovině, objevují a prohlubují se odcizení, pochybnosti, nevraživost. A drobné lži a polopravdy, které můžou časem vyústit v obrovskou tragédii. Koho jsem ještě nepochválil, jsou dětští herci. Jejich casting je velmi přesný, což rozhodně nebývá samozřejmostí. U dospělých je to ještě lahůdkovější. Neřízená střela Madeline, šedá myška a depresemi stíhaná samoživitelka Jane a o manželství pochybující i rozvážná Celeste jedou směle dál. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý potrebuje psychológa či psychoterapeuta, ale možno by nebolo od veci skôr navštíviť psychiatra....aspoň v niektorých prípadoch :) menej dejové ako naposledy, ale záver to opäť vytrháva nad priemer a postavy sa mi už definitívne dostali pod kožu. Najzaujímavejšia dejová línia patrí Jane a myslím, že sa to do konca seriálu nezmení. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Polovina série je za mnou, ale co vlastně vím? Prakticky nic, to tajemno je sice zajímavé, ale tak trošku táhlé. Může to mít svůj důvod a já nakonec celé sérii pošlu plný počet. Zatím sleduji herecký um několik skvělých hereček + rozbor všech postav. Jen kvůli tomu se stále držím v pozoru, protože děj je dost pomalý. V sérii budu pokračovat, protože to rozuzlení může být fantastické. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama