Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se u Salvatorovy školy znenadání objeví nevítaná skupina, Hope se chopí vedení ve snaze všechny ochránit. MG se dozvídá tajemství o své matce a Josie se ocitá v zoufalé situaci. (HBO Europe)

Recenze (2)

SupergirlDC 

všechny recenze uživatele

Úžasný záver serie. Vyvolal strašne veľa otázok. Bol to koniec bez konca - príprava na ďalšiu sériu. Nemôžem sa dočkať pokračovania. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16. a poslední díl 1.série. Salvatorovu školu přepadne Triáda a přeje si dostat do rukou magický pohár. Landon odmítá spolupracovat se svým "bratrem" a ocitá se v beznadějné situaci. Především, když si k němu poslední mystický předmět najde cestu. Hope se rozhodne jednat dle svého a najít Landona. Když se s ním konečně střetne a omráčí jeho společníka, přizná si pravdu. Jediný způsob, jak Malivora zastavit, je obětovat se. Políbí se s landonem, omráčí ho, a spolu s probuzeným a ovládnutým mužem přechází do náruče Malivora. Díky tomu na ní všichni zapomínají, i Landon. Díky vychytralosti Alarica poráží studenti Triádu. Alaric se rozhodne zvolit nového ředitele. Lizzie se vydává na novou cestu zdokonalování sebe sama. 95 procent. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama