• Houdini

Zlatá Palma(11.7.2006)

Rozpočet $3,240,816Tržby USA $3,600,000Tržby Celosvetovo $-(27.5.2010)

Je to fakt síla. A to i v barvě, pod vodou, na koni, s herci i plastelínou.(14.5.2009)

Vzpomeňte na Moulin Rouge. Ziegfeldův kabaret nemá ani náznak děje, přesto i jemu přísluší fešné označení spektakulární spektákl. Hudebně a tanečně dokonalé, barevná pastva pro oči.(5.10.2010)

Škoda několika slabších částí, protože místy to bylo přímo skvostné - vidět spolu tančit Gena Kellyho a Freda Astaira je doopravdy zážitek :)(22.9.2009)

• d-fens

ocenenia : MFF Cannes 1947 - 1. cena(23.2.2012)

Ziegfeld Follies je pojem. Tedy původní Zegfeldova divadelní show. Ta byla předchůdcem muzikálů. A tento filmový muzikál mapuje to nejlepší, co bylo možno na jevišti music hallu vidět. A mimochodem je to tuším jediný film, kde se spolu setkali král muzikálů Fred Astaire a jeho korunní princ Gene Kelly.(21.12.2005)

• Babous

Choreografie a nápady - podvodní tanec, tanec mezi pěnou do koupele - skvělé, ale i když u muzikálů o děj příliš nejde, tohle už bylo trochu moc. Slepenec jednotlivých čísel, které na sebe vůbec nenavazují a společné mají snad jen extravagantnost, barvy a sem tam nějaké slavné jméno.(3.2.2012)

Mě se to fakt líbilo, i když něco bylo slabší. Nejradši mám ten kus s Judy Garland, který jsem si pouštěla stále dokola a společný výstup Fred Astaira a Gena Kellyho. Film úplně v pohodě.(28.3.2012)