Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista Joe Elkhart je rozhněvaný a nespokojený se svým životem. Potupený falešným obviněním za zločin spáchaný jeho společníky a opuštěný svou ženou kvůli jiného. Jedině talk-show v rádiu je lékem na jeho problémy. FBI ho požádá, aby se svým bývalým partnerem pronikl inkognito do organizace obchodníků s drogami. Akce má však ješte jeden cíl: odhalit v řadách policie lidi, kteří za špinavé peníze pracují pro zločince. Ale vše, co vypadá zdanlivě jednoduché se stává noční můrou pro Joea, který se jako superchladný agent FBI a ilegální drogový car zamotá do komplikované a nebezpečné situace. Dva muži zákona sa postaví proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Titulky uvádí název Heart of stone, IMDB Back in business a český distributor se zase zákeřně pokouší cizopasit na Bosworthově prvním a posledním dobrém filmu, se kterým ho tu přitom vůbec nic nespojuje (zejména ne kvalita). Nudný scénář půjčující si z MIZERů (fet ukradený z policejního skladu, finální honička) bych odpustil, ale tristní nedostatek akčních scén, které jsou tu krátké a pohříchu nezajímavé, ne. A hrdinovy hovory s psycholožkou v rádiu? WTF? ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Z prvnim filmem to nema co delat to jenom chce zase nekdo vydelat na nazvu hustyho snimku podival sem se na to po letech ani kdysi se mi to nelibilo ale nazor sem nezmnenil Bosworth to svou pritomnosti nevytrhne tohle je urcite to nejhorsi co kdy natocil ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tady jsem nepochytil, o co ve filmu vlastně šlo. Režisér Phillipe Mora byl vždy docela packal, ale vinu na této zkáze, která mimochodem s prvním dílem má společného jen Boswortha v hlavní roli, nenese jen on. Scénář byl asi psaný v kalupu a dopisovaný až na place. Scény na sebe většinou nenavazují, odvyprávět děj je takřka nemožné. Navíc chybí akce, a pokud na ni dojde, je velice špatně natočená. Na filmu jsem neshledal zhola nic zajímavého. Bosworth se po celou dobu tváří jakoby z jiného světa. V černých číslech je právem. 0% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Na Bosworthovi je aspon vidět, že se trochu a snad jedinej v tomhle filmu snaží, jenže scénaristi si opět vytřeli prdel o scénář a aspon nějaká akce, která to mohla zachránit tu prostě není. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Koukatelné akční béčko s Brianem Bosworthem, které názvem odkazuje na jeho nejlepší film, společného s ním však nemá absolutně nic. Naopak, vykrádá zejména akční hit MIZEROVÉ (slovní přestřelky, rychlá auta, finále na letišti, atd.), ale třeba také pouličním basketballem připomene, že BÍLÍ MUŽI NEUMĚJÍ SKÁKAT. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi akcniak, kde toho hlavny hrdina viac nakeca ako nastriela. A ked uz konecne dojde na nejaku akciu, tak tiez nestoji za vela. No a Bosworth tu hra neskutocneho natvrdleho trubiroha, ktory si naviac musi liecit svoje mindraky s radio psychologickou. Fakt zly vtip rovnako ako cela neskutocne nudne prevedena zapletka, ktora vykrada Mizerov. Jedna hviezdicka za slusneho zaporaka, ktoreho stvarnil Brion James. 1/10. ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tento diel už nebol natoľko moc dobrý, ako bol prvý diel. Len škoda, že v tomto diele už neboli žiadne motorky. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jednicka - Studeny Jako Kamen - nebol ziadny hit, akurat ze po uvedeni filmu par ludi zacalo uvazovat, ze Bosworth bude dalsou akcnou hviezdou, No, nestalo sa. Chlap ani nevie hrat, a takych ludi co chcu prerazit vo filmoch a nevedia hrat, je na mraky. Este je to aj rezisersky spatne a dialogy v strede su nepocuvatelne : 0 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Někdo si řekl, že natočí za levný peníz něco jako Mizerové, obsadil do hlavní role tehdy docela známého béčkaře Briana Boswortha, přidal k němu černocha, do rukou jim dal zbraně a myslel si, že to bude docela zajímavé. Opak je pravdou. Naprosto špatně natočená, vymyšlená i zahraná cosi jako akční komedie patří tak akorát na smetiště filmových dějin. Příběh je děravý až běda, když už přijde na přestřelku, je zmatená a špatně nasnímaná, Bosworth se stále tváří jak idiot a evidentně neví, co hrát. A něco k ději? Bosworth jako opravář a bývalý policista se zaplete se svým bývalým kolegou do obchodu s drogami, pozná novou dívku, všechno přežije a ještě získá snadný prachy. A za co jedna hvězda? Snad za ty nechtěně vtipně trapné scény, jinak je to za čistou nulu. ()

horor2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto opravdu nemá nic společného s klasikou mého dětství. To chtěli tenkrát ve videopůjčovně co nejvíce zinkasovat. Hovada jedny! :-( ()

lvi_psouk 

všechny recenze uživatele

Studený jako kámen? Leda kozy! Tahle trapnost s tím nemá co společného, vždyť v původním Stone Cold se jmenoval Joe Huff. A to mi nějak neštimuje s Joe Elkhart... Zápletka super hloupá, dialogy promakaný, děj veškerý žádný... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Studený jak kámen 2 se už neměl vůbec točit.. Tímto filmem si Brian Bosworth pod sebou podřezal větev. Dál jsem herce už, také neviděl v ničem významnějším hrát. Jak zní jedno staré - moudré přísloví = Někdy se má v nejlepším přestat.. ()

Reklama

Reklama