Reklama

Reklama

Willy a kouzelná planeta

  • Francie Terra Willy : Planète inconnue (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Malý Willy cestuje s rodiči vesmírem. Po nehodě vesmírné lodi se sám v záchranné kapsli dostává na neznámou,divokou planetu. Naštěstí má s sebou důležitého parťáka – robota Bucka. V cizím světě na ně číhá mnoho nástrah a objevů… (Bioscop)

Videa (5)

Trailer 8

Recenze (34)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Podle názvu se zdá, že Willy a kouzelná planeta, Terra Willy: Planète inconnue, jsou dvojice, o kterou běží. Chyba lávky. Na neznámé planetě ztroskotá malý Vilém se svým pomocníkem robotem a čekají, až je záchranná sonda najde a odveze. Mezi místními rostlinami přitom najdou jedlé i jedovaté a mezi místními živočichy objeví přátele i nepřátele. Proto když je sonda objeví, jsou ve zdraví přeživší Vilém dospělejší a robot opotřebovanější. To neplatí o rodičích, se kterými se syn šťastně shledá, ti jsou nachlup stejní jak před chlapcovým ztroskotáním, o nic chytřejší, o nic starší. Scénář David Alaux, Jean-François Tosti a též režírující Eric Tosti. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. www.macguffin.cz ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Stroskotanec, Mauglí, Avatar, Tarzan, všetko v jednom a v Sci-Fi háve. Hodne sme si s deckami užili túto dobrodružnú rozprávku o odlúčení, objavovaní sveta, kamarátstve, odvahe. Malo to vtipné momenty, vážné aj smutné a ako celok to bol podarený kúsok s krásnou grafikou, farebnou planétou a príšerkami. No a s robotom, ktorý sa snažil byť fajn ako Wall-e alebo Baymax s Veľkej šestky. Robot tu našťastie nehrá hlavnú rolu, no prispel k dokonalosti. V poslednej dobe vzniká hodne podarených rozprávok aj mimo Hollywood a Pixar. Táto je jedna z nich. ()

Reklama

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudný a obyčejný animák , ale kupodivu to byla docela dobrá dětská pohádka. Příběh je samozřejmě úplně jednoduchý a konec je více než předvídatelný. Takže proč tedy na snímek zajít? Je to samotný vizuál , který nikdy a nikde nevynechává a stále překvapuje. Pro děti ideální, ale starší se budou spíše nudit... 65 % . ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vpravdě kouzelné dobrodružství jednoho malého Robinsona na jedné vpravdě kouzelné planetě. Nechybí mu dětská hravost, nespoutaná fantazie, nenásilný humor, přiměřená akce, napínavá zápletka ... a dokonce ani věrný Pátek. Zkrátka nabízí všechno, o čem jste kdy snili ... než vás dostihla dospělost - a přetvořila všechna vaše tajná (a případně i veřejná) přání k obrazu svému ... 4.5* ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak zprvu bych měl podotknout, že se nejedná o špatný animák. Děcka to (asi) zabaví, svůj účel to tím pádem plní, jenže pro ty starší toho tady zrovna moc není. Na celém filmu mě snad nejvíc štvaly dialogy, především hned ty na začátku, kde Willy mluví s rodiči. Nezlobte se na mě, ale působilo to tak strašně nepřirozeně, že jsem měl problém tomu uvěřit a chvílemi jsem měl dojem, že to jsou nějací mimozemšťané v těle lidí. A ono se to bohužel nezlepšilo ani později, sice dost toho zachraňoval ten robot a něco málo ta žlutá potvora (řekněme jí nějak hezky - mimozemský pes), ale to je tak vše. Příběh je taky poněkud nudný, sice to je celé dobrodružný survival na neznámé planetě, ale zoufale tomu chybělo ještě něco víc, takhle to bylo strašně přímočaré, bez nějakých zvratů. A absolutně jsem nepobral ten šílený skok o deset měsíců. Humor překvapivě ušel, dokonce jsem se i párkrát zasmál nahlas, což je velké plus, ale samotného mě to dost překvapuje, jenže i tady toho hodně obstaral robot, zbytek postav ne. Je tu i pár narážek na slavné scifiárny, takže si tu i dospělí něco málo najdou, problém je v tom, že se dají spočítat na prstech jedné ruky (a nejkřiklavější ze všech je vizáž robota - schválně, kdo poznal?), což je taky dost málo. Poselství filmu je jasné hodně rychle, ale u toho si snad ani nemá smysl u animáku stěžovat, vždyť je to přece jenom film pro děti. Vizáž planety a potvor na nich byla ale dost zajímavá, to musím uznat. Mě osobně ale celkem nudil a když to srovnám s jiným animákem - Příšerka Molly - který má úplně to samé poselství, je cílen fakt na ty nejmenší a je i o něco kratší, tak i přesto jsem se u něj bavil víc, než u tohohle, a to potenciál tady byl. Děckám by se to líbit mohlo, tudíž cíl to plní a je to dobře, ale já to budu hodnotit sám za sebe. Lepší 2* ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama